Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,teraz w czasie pandemii to już chyba nie jest możliwe, ale ciekawy jestem czy kiedykolwiek się ten Zlot odbędzie-w zamian za to było kilka spotkań tam gdzie..... Diabli Siarę Warzą Pozdrawiam
O Andrzej 1955 ,a nie Andy -sorry! A jeśli mowa o łysej Górze ,to tak przy okazji na Święty Krzyż -jest więcej atrakcji i byłam tam w lipcu mimo pandemii.Pomodlisz się w klasztorze ,to od razu czarownice wyfruną Ci z głowy Myślę,że na żartach się znasz ? pozdrawiam
Witam,w Solcu w tamtym roku byłem i też się....moczyłem,Św. Krzyż też odwiedziłem, a z głowy to mi wietrzeje wtedy jak coś się.......skonsumuje Pozdrawiam
andrzej1955 pisze: 28 wrz 2020 12:46
Witam,teraz w czasie pandemii to już chyba nie jest możliwe, ale ciekawy jestem czy kiedykolwiek się ten Zlot odbędzie-w zamian za to było kilka spotkań tam gdzie..... Diabli Siarę Warzą Pozdrawiam
Ciekawe czy te ....latające ....miotły już po ...remoncie i czy jeszcze zostało trochę tych na nich ......LATAJĄCYCH
Miotły Andrzeju w kącie stoją i na odpowiedni czas czekają.
My we dwie z Medi od czasu do czasu odkurzamy je i wprawiamy w ruch.... zazwyczaj do Buska lub Solca
Niestety nikt się nie chce przyłączyć. No cóż ...... wiedźmy dwie