Życie ! Blaski i Cienie !

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Życie ! Blaski i Cienie !

Post autor: Esterka »

Zenku masz 100% racji ,od tego wałkowania w ostatnich tygodniach tematu ,kto komu ,dlaczego ,po co powiedział ,zablokował ,zgłosił ,okrzanił, ten miły tamten to cham ,ja to ideał , tylko ja ,masakra robi się słabo .Ileż można pisać całe epopeje? :roll:
To ma budować sympatię i spokój na forum . :shock:
Ja cie Florek chciałoby by się krzyknąć i powiedzieć pora się wynosić z cyrku bo cyrk trwa i końca nie widać ,ileż można ,no ilez można . :o
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

No właśnie , cyrk trwa i pytam przez kogo ? :roll:
Moim zdaniem za dużo sobie pozwalasz Pani Esterko bo...ktoś do Ciebie równie dobrze może tak powiedzieć, prawda ? Może wtedy skończy się ten żałosny cyrk ?
Gość

Post autor: Gość »

Dajmy już spokój....słowo za słowo, elaboratów pisać szkoda bo słowotok i tak Cię w odpowiedzi zaleje ....pitu pitu...nic nowego się nie wydarzy.
Gadusiajcie sobie po kokardę oby tylko było z kim. Ci z doktoratem chociaż wydumanym odpadają w przedbiegach. :lol:
Esterko fajna z Ciebie kobitka ale pierwszy raz stoję niestety w opozycj w tym przypadku. Bywa i tak.
Odnośnie zaś blasków poznałam dzisiaj nową dla mnie osobę z Forum , ot ktoś z kim można gadać i gadać i to bynajmniej nie o niczym. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję do usłyszenia. :kwiat:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani Czy Ty czasem nie masz za dużo tupetu ?wszędzie Ciebie pełno czy ktoś Ciebie pyta czy nie ,ciągle ludzi krytykujesz ,moja rada jesteś zbyt nadpobudliwa :D tym bardziej z tak krótkim tutaj stażem ,ale jeśli Ciebie ta nadpobudliwosć przy źyciu trzyma to sobie bądź tylko nie odnoś się persomalnie do mnie bo do Ciebie nie pisałam .Zasada dobrego wychowania .No ale 3 grosze zawsze wsadzasz, wszędzie z szybkością światła . :P
Miłej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

forumowicz pisze: 22 wrz 2020 22:11 Dajmy już spokój....słowo za słowo, elaboratów pisać szkoda bo słowotok i tak Cię w odpowiedzi zaleje ....pitu pitu...nic nowego się nie wydarzy.
Gadusiajcie sobie po kokardę oby tylko było z kim. Ci z doktoratem chociaż wydumanym odpadają w przedbiegach. :lol:
Esterko fajna z Ciebie kobitka ale pierwszy raz stoję niestety w opozycj w tym przypadku. Bywa i tak.
Odnośnie zaś blasków poznałam dzisiaj nową dla mnie osobę z Forum , ot ktoś z kim można gadać i gadać i to bynajmniej nie o niczym. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję do usłyszenia. :kwiat:
Dziękuję Majka :serce: super ,że miałaś miłe spotkanie .Tak trzymaj ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Esterka pisze: 22 wrz 2020 21:40 (...)
Ja cie Florek chciałoby by się krzyknąć i powiedzieć pora się wynosić z cyrku bo cyrk trwa i końca nie widać ,ileż można ,no ilez można . :o
Pytasz "ile można?"
Musisz jeszcze poczekać do 3 października, bo wtedy odbędzie się "Parada Klaunów" w stolicy :shock:
Ta impreza dotyczy realnego życia miłośników sztuki cyrkowej, ale niektórzy Forumowicze nadawaliby się aby wystąpić tam jako artyści :lol:
W imieniu organizatorów - serdecznie zapraszam :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Odnośnie stażu to raczej mamy podobny Esterko :) .
Z mojej strony to żadna nadpobudliwość , wręcz przeciwnie moja droga .
A to , ze mam tu swoich przyjaciół czy znajomych nie powinno nikomu przeszkadzać .
Z nimi bardziej mam kontakt ale jeśli sobie nie życzysz - nie będę do Ciebie zwracać się .
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę :) .
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O i jakie to proste ? Nie odnosić się personalnie . :D
Miłej nocy też Ci życzę . :kwiat:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipku :kwiat: ja nic nie muszę ,jak i wielu tutaj nic nie musi .Świetna impreza musisz być bezwzględnie .
Też milej tam zabawy Ci życzę . :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

... ja też nic nie muszę , ale chętnie wezmę udział w tej imprezie 😃 innych też zapraszamy na Paradę Klaunów :)
A Hipek jest TUTAJ ale on taki małomówny :cry:
ODPOWIEDZ