Życie ! Blaski i Cienie !

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Życie ! Blaski i Cienie !

Post autor: Esterka »

Zenku masz 100% racji ,od tego wałkowania w ostatnich tygodniach tematu ,kto komu ,dlaczego ,po co powiedział ,zablokował ,zgłosił ,okrzanił, ten miły tamten to cham ,ja to ideał , tylko ja ,masakra robi się słabo .Ileż można pisać całe epopeje? :roll:
To ma budować sympatię i spokój na forum . :shock:
Ja cie Florek chciałoby by się krzyknąć i powiedzieć pora się wynosić z cyrku bo cyrk trwa i końca nie widać ,ileż można ,no ilez można . :o
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

No właśnie , cyrk trwa i pytam przez kogo ? :roll:
Moim zdaniem za dużo sobie pozwalasz Pani Esterko bo...ktoś do Ciebie równie dobrze może tak powiedzieć, prawda ? Może wtedy skończy się ten żałosny cyrk ?
Gość

Post autor: Gość »

Dajmy już spokój....słowo za słowo, elaboratów pisać szkoda bo słowotok i tak Cię w odpowiedzi zaleje ....pitu pitu...nic nowego się nie wydarzy.
Gadusiajcie sobie po kokardę oby tylko było z kim. Ci z doktoratem chociaż wydumanym odpadają w przedbiegach. :lol:
Esterko fajna z Ciebie kobitka ale pierwszy raz stoję niestety w opozycj w tym przypadku. Bywa i tak.
Odnośnie zaś blasków poznałam dzisiaj nową dla mnie osobę z Forum , ot ktoś z kim można gadać i gadać i to bynajmniej nie o niczym. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję do usłyszenia. :kwiat:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz