kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: marika »

Witam w Małopolsce skierowanie które poszło do weryfikacji po 18 miesiącach przepadło!zazdroszczę Wam że możecie popatrzeć chociaż na swoje numerki ja zaglądam i widzę tylko ten napis o weryfikacji,tęsknię za cyferkami ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
hipopotam6
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2013 11:41
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: hipopotam6 »

Witam, nie wiem co się dzieje w Kujawsko - pomorskim nfz numerki zamiast spadać rosną :cry: :cry: .Czy tak jest wszędzie czy tylko u mnie? :twisted:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Marika radze zapytac swego lekarza czy odesłał juz skierowanie i jesli tak to zadzwonic do nfz z zapytaniem dlaczego jeszcze nie jest zmieniony statut. Znam przypadek gdzie skierowanie bardzo długo lezało u lekarza w szufladzie moze tez nfz sie nie spieszy na weryfikacje jest 30 dni ale temat mozna załatwić 7 gora10 .Ja ostatnio sama wzielam od lekarza podsteplowane skierowanie i zaniosłam do oddziału za kilka dni pojawiły sie znów numerki :) Pozdrawiam . Ja spodziewam sie z wiosną :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Marika radze zapytac swego lekarza czy odesłał juz skierowanie i jesli tak to zadzwonic do nfz z zapytaniem dlaczego jeszcze nie jest zmieniony statut. Znam przypadek gdzie skierowanie bardzo długo lezało u lekarza w szufladzie moze tez nfz sie nie spieszy na weryfikacje jest 30 dni ale temat mozna załatwić 7 gora10 .Ja ostatnio sama wzielam od lekarza podsteplowane skierowanie i zaniosłam do oddziału za kilka dni pojawiły sie znów numerki :) Pozdrawiam . Ja spodziewam sie z wiosną :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

U mnie tak samo :( ...zamiast spadać rosną :evil: ,,,, codziennie po kilka oczek :!: ,,,,dzisiaj 1141 wzrosło o 8 oczek ,,,hm...nie podoba mi się to ...
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Znów w górę :evil: ...ja się tak nie bawię ,,,1145....Czy tylko ja zostałam :shock: ...na tym padole oczekujących :( ,,,coś cicho się tu zrobiło :o
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

poznanianka nie tylko ty zostałaś bo jest nas tu dużo więcej tylko wszyscy są sfrustrowani tymi numerkami raz spadają a następnym razem lecą w gorę
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Zosiu dzwoniłam do ośrodka i pielęgniarka mi powiedziała że lekarka odesłała skierowanie w tym samym dniu w którym przyszło,może dlatego nie mam jeszcze odpowiedzi że poprosiłam o konkretną miejscowość i wybrane sanatorium.Zadzwonię i się przypomnę pozdrawiam ;)
julinka601
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2011 22:28

Post autor: julinka601 »

Wczoraj wróciłam z Arki w Kołobrzegu. Zrelaksowana i ogólnie zadowolona ale wolę zdecydowanie w cieplejszej porze roku ,z dłuższym dniem, dlatego następny wniosek złożę bliżej lata bo w dolnośląskim czeka się 2 lata.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I mnie pokusiło ,,,sprawdziłam ,,,4 numerki wzwyż ,,,1149 na dzisiaj urosło ponad 30 numerków.. :evil:
Zablokowany