Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki Ewaszko !!! Myślę że test będzie ok. i wszystko się jakoś ułoży. No niestety na Waszej liście
mnie już nie będzie ale postaram się opisać jak tam jest i jak płynie życie teraz w sanatoriach.
Cieszę się z tego bardzo bo i lokalizacja i termin są super.Pozdrawiam WAS
Dziękuję bardzo udało mi się ale jeszcze test na korone (myślę że będzie ok).Nie wiem co to za sanatorium
ale czytałam opinie raczej pozytywne. Najważniejsze są zabiegi bo głównie o to mi chodzi.Sanatorium
to Sanvit. W Ciechocinku byłam 44 lata temu a więc szmat czasu temu.Pożyjemy zobaczymy. Na pewno
napiszę jak płynie życie w czasach epidemii.Pozdrawiam Was serdecznie
Melduję się po przerwie, w sumie po 16 miesiącach mój nr z ponad 137 tys do 74 tys się zmniejszył więc pewnie ja też na wiosnę telefon w garść i spróbuję coś ze zwrotów bo raczej w kolejkę na 2022 się przesunę.
Melduję się z Ciechocinka ,jak na razie wszystko gra .Wczoraj popadało i grzmiało ale dzisiaj jest przyjemnie
w sam raz na spacery.Każdemu życzę takiego pobytu .Może brak potańcówek ale to nie chodzi o to.Pozdrawiam
gorąco i życzę wszystkiego naj.
Danka51 pisze: 21 lip 2020 18:26
Melduję się z Ciechocinka ,jak na razie wszystko gra .Wczoraj popadało i grzmiało ale dzisiaj jest przyjemnie
w sam raz na spacery.Każdemu życzę takiego pobytu .Może brak potańcówek ale to nie chodzi o to.Pozdrawiam
gorąco i życzę wszystkiego naj.
Danka51 samych trafionych zabiegów Ci życzę i spokojnej kuracji
Witam po bardzo długiej przerwie,ale juz będę częściej zaglądała bo numerki ruszyły i każdego dnia spadają.
Danka super że udało Ci się wyjechać ze zwrotów ja też we wrzesniu będę dzwonić do NFZ i może upoluje morze Pozdrawiam wszystkich w poczekalni