Odmrażają uzdrowiska
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 11
Re: Odmrażają uzdrowiska
Pozdro All
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
Dobiega końca mój raj w Ciechocinku w wojskowym ,nie będę się
Rozpisywał bo na bieżąco opisywałem wszystko, oczywiście rezim tutaj jest
Balety są w wojskowym tylko dla mieszkających w ośrodku, oczywiście wychodzić,
Można i chodzić na spacerki i na balety,tu w Ciechocinku grają w stodole,zdrojowa, i zameczek bywałem tam to wiem ogulnie to jestem zadowolony z pobytu,jak i do warunków mieszkalnych,zabiegi i posiłki, co do posiłków to tylko mogę się przy czepic to do chleba w korzyczku które dają ,co posiłek to musielem gonić ale dawali
Nie było problemu to taka tylko lekka uwaga,z czystym sumieniem mogę polecić
Wojskowy ,nie żałuję wydanych piniedży za pobyt wyjeżdżam zadowolony
To na tyle ......narka
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
- alien
- Super Kuracjusz

Stolik czteroosobowy przedzielony wysoką płytą z poliwenglanu. Dwie osoby z jednej (jeden pokój) ,dwie z drugiej. I podobnie jeśli ktoś mieszka w jedynce,dwie osoby przy stoliku przedzielone tymże wynalazkiem.
Nie istniej coś takiego jak szwedzki stół,wazy z zupami ,czy koszyki z chlebem. Przy każdym wejściu dezynfekcja dłoni,po ośrodku porusza się w maseczkach ,na zabiegi również,przy samych zabiegach już nie . Pomiar temperatury ,wraz z potwierdzeniem,że został odbyty zawsze rano przed pierwszym zabiegiem i wieczorem ...tzw ,,Pielęgniarskie safari" (albo ustrzeli klienta,albo i nie
Posiłek otrzymujesz indywidualnie na talerzu od kelnerki z przydzieloną porcją chleba,nie ma na stolikach przypraw oraz cukru. To dozuje kelnerka osobiście i indywidualnie.
Cała reszta funkcjonuje w Ciechocinku teoretycznie normalnie z baletami włącznie. Owszem są ostrzeżenia wywieszone przy wejściach do lokali ,ale ...no właśnie i tutaj kończy się działanie covida ( a może myślenie?) z drugiej strony jak próbowaliśmy tańczyć w maseczkach to był lepszy ubaw.. piwo pite przez maseczkę też jakoś dziwnie nie trafia we właściwy otwór
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
Zacytowałam wybrany fragment .... bo interesuja mnie opinie nie tyle o ośrodkach , co o samej miejscowościalien pisze: 13 lip 2020 22:31 Właśnie dzisiaj wróciłem z Kurortu Księstwa Warszawskiego czyli Ciechocinka...byłem pierwszy raz i..no to tak jak z sexem..jest przereklamowany.
Dzięki za opinię
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Podziękował: 1 raz
Bardzo dziękuję. Faktycznie mi umknęło że jakiś czas temu bardzo szczegółowo opisales co i jak. Dlatego tym bardziej Ci dziękuję ze poświęciłes swój czas i znalazłeś chęci by opisać swój pobyt raz jeszcze.alien pisze: 17 lip 2020 13:59 Gosiam,część relacji opisałem parę stron wcześniej, ale dam jeszcze raz; w ,,Zdrowiu" w Ciechocinku ,przy posiłkach siedzi się pokojami,w pokoju tylko po dwie osoby, były trzy tury posiłkowe.
Stolik czteroosobowy przedzielony wysoką płytą z poliwenglanu. Dwie osoby z jednej (jeden pokój) ,dwie z drugiej. I podobnie jeśli ktoś mieszka w jedynce,dwie osoby przy stoliku przedzielone tymże wynalazkiem.
Nie istniej coś takiego jak szwedzki stół,wazy z zupami ,czy koszyki z chlebem. Przy każdym wejściu dezynfekcja dłoni,po ośrodku porusza się w maseczkach ,na zabiegi również,przy samych zabiegach już nie . Pomiar temperatury ,wraz z potwierdzeniem,że został odbyty zawsze rano przed pierwszym zabiegiem i wieczorem ...tzw ,,Pielęgniarskie safari" (albo ustrzeli klienta,albo i nie)
Posiłek otrzymujesz indywidualnie na talerzu od kelnerki z przydzieloną porcją chleba,nie ma na stolikach przypraw oraz cukru. To dozuje kelnerka osobiście i indywidualnie.
Cała reszta funkcjonuje w Ciechocinku teoretycznie normalnie z baletami włącznie. Owszem są ostrzeżenia wywieszone przy wejściach do lokali ,ale ...no właśnie i tutaj kończy się działanie covida ( a może myślenie?) z drugiej strony jak próbowaliśmy tańczyć w maseczkach to był lepszy ubaw.. piwo pite przez maseczkę też jakoś dziwnie nie trafia we właściwy otwór![]()
![]()
- alien
- Super Kuracjusz

Ciechocinek miałby jedną poważna zaletę...gdyby leżał nad morzem...Chociaż tereny poza kurortem ,jeśli ktoś ma rower i lubi jeździć są w miarę ciekawe.