Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
poznanianko rozumiem ,że masz na myśli kobitę , której max w Krynicy zafundował drugi gorący kubek
czy to zbieg okoliczności,że max pisał tutaj o znajomej będącej w Krynicy z...................hihi ,do której dojedzie?
jaki pan taki kram ,aha
kruszynka 1958 ...hm.... zafundował jej gorący kubek a to sknera ....chce po brykać ....a kupuje jej zupkę . .Myslałam że w Krynicy rzuci sie na głęboką wodę a tu popatrz nie spodzianka max oszczędza pewnie na następne polowanie tym razem na bogatą dziedziczkę to musimy mu życzyć powodzenia ::
czegoś nie rozumiem w waszych wypowiedziach: ja miałem stawiać gorący kubek? nie przesadzajcie! to ja liczyłem że mi któraś obstawi kubek,no i niestety nie chciała żadna,trudno,szukam dalej
Kruszynka 1958 z takim podejściem to Max nikogo nie znajdzie a jak juz mu sie uda to tylko hm... sponsorkę ale one pewnie wolą młodszych a polowac mozna na wszystko nawet na puszki .Ale odbiegłyśmy od tematu zakochania ::: Max zakocha sie pewnie ale w kasie partnerki a gdzie uczucie ....max gdzie
MAX muszę wierzyć Ci na słowo z tym pure Ja nie mogę jadać półproduktów -delikatny przewód pokarmowy ale może ktoś skorzysta i spróbuje , o by poszło MU na zdrowie pozdrawiam Was Bunia
podaje przepis na puree!!!
obieramy
myjemy
gotujemy
troszka masła
zalać mlekiem /nie szampanem/
dodajemy sól
gałkę muszk
max sładników
potem mix
I PODAJEMY MAXOWI I MIXOWI NA WYJEŻDZIE X3 /dziennie/ zdrowo i tanio
A po co od razu "zakochać":)poflirować tak, ale nie komplikować sobie życia uczuciami>>Wiem że trudno jest niektórym to rozgraniczyć , ale niestety tak właśnie trzeba>> przeżyć miłe chwile i wracać do rzeczywistości>>