Kochani

Wszystkim, którzy wyjeżdżają do Iwonicza życzę miłego i wspaniałego wypoczynku . Życzę niezapomnianych chwil i momentów

Leczcie się i korzystajcie z czego się tylko da, pamiętajcie, że i na pierwszym miejscu należy stawiać rehabilitację a później odpowiednie towarzystwo

, z którym będziecie mogli robić i czynić wszystko na co macie ochotę

. Człowiek z niektórymi osobami jak się tak faktycznie odpowiednio "dopasuje" potrafi odpocząć i spędzić tak wspaniale i miło czas jak nigdy dotąd z najlepszymi kolegami, koleżankami czy przyjaciółmi. Byłam w Iwoniczu w tamtym roku...w Białym Orle. Opinie o nim były i sa straszne. Ja byłam zadowolona ....a panie pielęgniarki i panie w recepcji były wspaniałe i bardzo miłe

Należy pamiętać o tym, ze sa rożni ludzie i rożne ich zapotrzebowania na szczęście. Dla mnie najważniejsza była rehabilitacja i ...........TANIEC

, a reszta to tylko był dodatek do tych innych , przyjemnych tez oczywiście spraw. Jednym potrzebny jest luksus , wc w pokoju i krystalicznie czysty ręcznik a innym miła koleżanka i kolega oraz piękna pogoda i spacery. W tym roku ja również jadę do Iwonicza ale troszkę później niż wy , bardzo się ciesze z tego powodu . No i kochani.......kto lubi taniec jak i ja to ma tam wspaniałe pole do popisu

. Życzę wam wspaniałego wypoczynku i miłych wspomnień.