Zwykła dziewczyna . . .

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Zwykła dziewczyna . . .

Post autor: biedroneczka »

.... i ja też.... :oops:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Do grona zwykłych dziewczyn dołączyć nie mogę bo dziewczyną już nie jestem :(
Ale jestem zwyczajną, dojrzałą... kobietą ;) :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

margot pisze:...to ja przecież taka jestem... :roll:
...oj dziękuję Ci ...ktoś wreszcie to zauważył :roll: ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

margot pisze:...to ja przecież taka jestem... :roll:
No to teraz już jestem o tym przekonana :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Zwykła dziewczyno to ty piszesz swoją księgę pamiętaj :!: :!: ...Dzień po dniu tydzień po tygodniu ;) Zapisujesz wszystkie swoje doświadczenia jakie przynosi Ci życie ;) może nie wszystkie :lol: :lol: i w niej nie może nikt inny pisać tylko ty ...Mogą znaleźć się w niej inni ale pisać mogę tylko ja ....Ta księga to życie :| Jestem najważniejszym czytelnikiem swojej księgi…Musisz tę księgę przewracać…Kartka po kartce…Strona po stronie…Tak, jak układają je moje wydarzenia…moje uczucia i moje emocje…Każdego dnia…Każdego miesiąca…Każdego roku…I wczytywać się w te słowa, które pisze…Nikt tych słów nie umie czytać tak jak ja sama dla siebie…Bo przecież nikt inny nie potrafi myśleć zupełnie tak samo jak ja i tak samo odczuwać…Tylko ja :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Autorka tematu chyba nie spodziewała się pisząc o sobie że tak zwykłych dziewczyn, czy kobiet jest całe mnóstwo- to bardzo dobrze bo ja zwykły chłopak-kiedyś-a teraz zwykły facet, mam z kim rozmawiać i to na normalne życiowe tematy- niezwykłe osoby-dziewczyny czy chłopaki są wtedy i tylko wtedy gdy na swojej drodze spotykają tą jedną jedyną osobę i cały świat i związany z nim porządek i stabilizacja gdzieś znikają i są nie ważne,a hormony szaleją i powodują to że nie ma rzeczy niemożliwych,ubywa Nam lat,zabiera rozum i jasność myślenia i jest totalny chaos- dla obserwatora z boku i nie zaangażowanego jest to totalna głupota,a dla Nas paliwo do życia tzw kop w pozytywnym tego słowa znaczeniu, mimo że jest to niebezpieczne to wszystkie Zwykłe Dziewczyny,Kobiety,Chłopcy i dorośli mężczyźni,marzą o takich zdarzeniach i to niezależnie w jakim wieku Nam się to przytrafia bo ciągle czegoś szukamy i za czymś pędzimy :!: pozdrowienia dla tych ...Zwykłych dziewczyn,kobiet i facetów- zwykły facet ....Andrzej ;) :) :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.....Jak Ty Andrzejku fajnie napisałeś ubywa nam lat no i właśnie ostatnio nie poznałam się w lustrze :lol: :lol: ale już odzyskałam wygląd zwykłej dziewczyny :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, miałem nadzieję że odświeżenie tematu ...Zwykła dziewczyna..... spowoduje to że ta Zwykła dziewczyna a zarazem założycielka tematu się odezwie- czyżbym się....pomylił :?: i Ta Zwykła dziewczyna jest tak zaabsorbowana problemami tego zwykłego życia tak dalece jest nimi przytłoczona że nie skrobnie nawet jednego zdania :?: :?: :?: OGARNIJ się natychmiast i proszę się odezwać :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: teśka »

Hmmm.... :(
Aż mi się łezka w oku pojawiła.Kłamię... bo nawet nie jedna. Właśnie zdałam sobie sprawę, że czegoś mi brakuje... Coś tracę... W natłoku tego, co ostatnio dzieje się wokół mnie brakuje mi czasu dla samej siebie. :cry: Gdzie jest mój uśmiech... potrzeba bycia gdzieś.... z kimś.... Zostałam tylko ja. . . :cry:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teśka pisze:Hmmm.... :(
Aż mi się łezka w oku pojawiła.Kłamię... bo nawet nie jedna. Właśnie zdałam sobie sprawę, że czegoś mi brakuje... Coś tracę... W natłoku tego, co ostatnio dzieje się wokół mnie brakuje mi czasu dla samej siebie. :cry: Gdzie jest mój uśmiech... potrzeba bycia gdzieś.... z kimś.... Zostałam tylko ja. . . :cry:
........
Tesia w tym cyrku zwanym życiem …Tak tyl­ko się przyglądasz, stojąc cichutko z boku… Nie, nie jes­teś nieobec­na…Jesteś tu na chwilkę ...tylko chcesz być niezuważalna…Być nietykalna…Być nieważna… Na małą chwilkę zniknąć…Na chwilę istnieć bez emoc­ji…Bez zbędnych gestów…Bez niepotrzebnych słów… Tak wy­god­niej…Łat­wiej…Spokojniej…Na chwilę…Tylko na małą, króciutką chwilkę…Ale tak się nie da kochaniutka ...Szybciutko do nas ...My tu czekamy ...Buziak
ODPOWIEDZ