Lądek Zdrój, Oddział Sanatoryjny 1. OD 12.11.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2013 19:14
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Lądek Zdrój, Oddział Sanatoryjny 1. OD 12.11.2013

Post autor: Kondi44 »

Kondi44 pisze:Witam. Kto jedzie do tego sanatorium, w tym terminie ? A może ktoś już tam był i podzieliłby się ze mną jakimiś przydatnymi informacjami ? Nigdy w życiu nie byłem w sanatorium i jestem zielony w tym temacie... :?
Odkopię swój zakurzony już nieco post, bo termin się zbliża, a nie pojawił się nikt kto by jechał na ten sam turnus co ja... Dzięki miłym forumowiczom mam już troszkę wiedzy na temat co mnie tam czeka ;) Teraz chciałbym mieć pewność, że nie będę tam sam :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kondi awatar rewelka :roll: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki, dzięki :oops: Twój też nie zgorszy... milutki ;)
forumowicz

Kondi44 pisze:
Kondi44 pisze:Witam. Kto jedzie do tego sanatorium, w tym terminie ? A może ktoś już tam był i podzieliłby się ze mną jakimiś przydatnymi informacjami ? Nigdy w życiu nie byłem w sanatorium i jestem zielony w tym temacie... :?
Odkopię swój zakurzony już nieco post, bo termin się zbliża, a nie pojawił się nikt kto by jechał na ten sam turnus co ja... Dzięki miłym forumowiczom mam już troszkę wiedzy na temat co mnie tam czeka ;) Teraz chciałbym mieć pewność, że nie będę tam sam :lol:
Kondi 8-) :) W 1pawilonie zawsze najlepsze towarzycho.Dużo Zusowców wiec wiek ten z niższej półki.Na zabiegi rzut beretem,dużo na miejscu w budynku i obok w 2 pawilonie.Stołówka na miejscu.Dla mnie było super,a byłam zimą.A i na nartkach można pośmnigać i na tańce bliziutko.Na bank będziesz zadowolony.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Potwierdzam ,,,byłam ,,przeżyłam ,,,było super ,,, ;)
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

No i nie doczekałem się nikogo jadącego na ten turnus co i ja :| No trudno... za to od jutra cały Lądek mój :D Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy dali mi cenne wskazówki :) Za 3 tygodnie, ja też już będę specjalistą w tym temacie. Pozdrawiam
forumowicz

Baw się dobrze :lol: :lol: I nie zapomnij opisać jak Ci tam było,zawsze to najświeższe informacje i następni kuracjusze będą Ci dozgonnie wdzięczni :lol: :lol: Bo nigdy nie wiadomo gdzie nas rzuci los :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

No i koniec laby... trzeba wrócić na ziemię :cry: Byłem i właśnie wróciłem. Teraz mogę się uważać już za fachowca w temacie 23 WSZUR Paw.1 "Lotnik" ;) Mam najświeższe dane, więc jeśli zaglądnie tu ktoś, kto poszukuje jakiś konkretnych informacji, to służę pomocą.
Pozdrawiam.
forumowicz

Witaj Kondi44 :) Napisz chociaż jak Ci tam było ;) Czy jesteś zadowolony,czy może nie .Jak tam Zdrojowa,Piekiełko,Kaprys..... :lol: :lol: stoją ? ;)
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

smuga pisze:Witaj Kondi44 :) Napisz chociaż jak Ci tam było ;) Czy jesteś zadowolony,czy może nie .Jak tam Zdrojowa,Piekiełko,Kaprys..... :lol: :lol: stoją ? ;)
Hej Smuga :)
Stoją, stoją... i maja się dobrze ;) Ogólnie jestem zadowolony. Chciałem bardzo pokój jedynkę i udało mi się wydębić. Żarełko, może bez szaleństw, ale zważywszy że dane pod nos, więc też nie można narzekać. Zabiegi w większości na miejscu, co przy tych wszechobecnych schodach, nie jest bez znaczenia ;) Pogoda była rewelacyjna jak na tą porę roku, prawie cały czas słonecznie. Do pokoju dochodziło wifi, co też mnie bardzo cieszyło (ruter na 1i 2 pietrze w prawym skrzydle budynku). Info dla innych, którzy chcieli by zakombinować z TV, tak jak ja to zrobiłem... sygnał DVB-T jest idealny w Lądku. Można śmiało brać laptopka z własnym tunerem i zaoszczędzić pond 80 zł. Lepiej te 8 dych wydać w inny sposób ;). Najtańsze piwko w knajpce na przeciwko budynku... tani i sympatyczny lokalik :) A sam Lądek, no cóż, nie da się ukryć że podupada... są miejsca bardzo ładne, odnowione, ale część budynków wygląda jakby miała się zaraz zawalić :( . W "Lotniku" jak wyjeżdżałem zaczynał się remont 4 piętra, więc jak ktoś teraz tam jedzie, to nie będzie za fajnie, bo to dosyć uciążliwe. Obsługa sympatyczna, żadnych specjalnych rygorów i zero nalotów na pokoje, jak to gdzieś tam pisali niektórzy. Nawet ta słynna godzina 22.00 brana z przymrożeniem oka ;) . Podsumowując - 3 tygodnie na prawdę super odpoczynku, przede wszystkim psychicznego, bo fizycznie trochę się dostaje w kość ;)
ODPOWIEDZ