Perła Bałtyku ...Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Perła Bałtyku ...Kołobrzeg

Post autor: eluunia »

Perła Bałtyku Kołobrzeg ...Super położenie ..Warunki socjalne bardzo dobre ...Baza zabiegowa dostosowana do potrzeb kuracjuszy ..Dowolny dobór diet ...Opieka medyczna ok .
Do sanatorium dotarłam o godz 7 rano i zaraz zostałam zameldowana .Rano na kuracjuszy czekały dzbanki kawy i herbaty....miłe zaskoczenie .Pokoje świeżo po remoncie ....W pokoju czajnik, kubeczki i ręczniki ...Wymiana za opłatą ..Tapczaniki bardzo wygodne .Telewizor za opłatą ...internet dostępny w holu ...
Baza zabiegowa dobra tylko część zabiegów odbywała się w innym budynku .Na 12 piętrze fajna kawiarenka i taras widokowy :) Nie było problemów z zamianą zabiegów ...Jedynym minusem są windy które są strasznie oblegane i często skazana byłam na wejście na 10 piętro po schodach .Personel bardzo miły ...Dziwny zwyczaj pobierania opłat za wcześniejszy wyjazd i kilku godzinne pozostanie do wyjazdu .... :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Perła Bałtyku ...Kołobrzeg

Post autor: Felice »

Te opłaty są już nie tylko w Kołobrzegu.Za wcześniejszy wyjazd fundusz im nie płaci,więc nie chcą być stratni.Znikasz ze stanu i odcięte są wypłacane świadczenia.
Mamy kapitalizm :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0