Jak wytrzymać ze sobą w czasie izolacji

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Jak wytrzymać ze sobą w czasie izolacji

Post autor: forumowicz »

ostatnie dwa wpisy Nutki i Felice,ewidentne wpisy prowokacyjne polityczne.Jeżeli ktoś jest sfrustrowany i koniecznie chce tak pisać niech robi to w wątku specjalnie założonym.
forumowicz

widzę,że chcesz koniecznie wiedzieć kim jestem.Miło mi ze interesujesz się moja osobą.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Frustracja to niestety,ale Ciebie ogarnia ;)
A kim Ty jesteś ,to wiem......i trzymam się od takich ludzi z daleka :D

Wesołych Świąt Ci życzę :kwiat:
forumowicz

Cóż ostatnie moje podejście do normalności tego forum.Napisałem do Administratora z propozycją odpolitycznienia forum.Jeżeli nie zostanę poparty,opuszczę to miejsce.Przykre jest to że: forum sanatoryjne stało się takie jakie jest/wolne wątki/
forumowicz

no Nutka,tak nie należę do kółka wzajemnej adoracji,które tutaj stworzyliście.I tutaj jest odpowiedź dlaczego mnóstwo ludzi zniknęło z tego forum. Spokojnych Świąt
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Nutka pisze: 11 kwie 2020 09:05 A ja dzisiaj nie wytrzymałam w izolacji .....odwiedziłam Taty grób i świeczkę zapaliłam ;)
Przykład idzie z góry...skoro Prezes w asyście może,dlaczego niby ja nie mogłabym ;)
Dobrze Nucia, że na patrol policji nie natrafiłaś bo pewnie mandat byś dostała.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Max jak politykę widzisz wszędzie to powinieneś zacząć się leczyć... bo to chyba jakiś rodzaj fobii jest.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Sloneczko pisze: 10 kwie 2020 22:12 :shock: Czy wy naprawdę nie macie żadnych zajęć w swoich domach? A moze politykujcie sobie wśród swoich rodzin bo to zazwyczaj idzie z dziada pradziada.... A może czas przenieść się na jakieś forum o polityce. Nie wszyscy muszą kochać tych polityków, których tu większość pokochała. I to wartaloby uszanować a nie pisać o prowokacjach prowokując innych.
👍 :kwiat:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Maryann pisze: 11 kwie 2020 10:37 Dobrze Nucia, że na patrol policji nie natrafiłaś bo pewnie mandat byś dostała.
Pewnie tak,ale mandatu bym nie przyjęła...sprawa mogłaby się o sąd oprzeć....brama cmentarna na klucz nie była zamknięta ;)
Żeby było śmieszniej,to ja dwa dni temu na ów patrol się natknęłam i grzecznie zapytałam,czy jak pójdę na cmentarz,
to ukarana będę....pan władza powiedział mi,że tak,chyba,że to cichaczem zrobię i nie natknę się na patrol ;)
Być tu mądrym i wyczuj tego cichacza :roll: ......zapytałam jeszcze dlaczego nie respektują nakazu w stosunku do grupki
meneli,którzy w biały dzień gromadzą się w publicznym miejscu i pociągają winka.....pan mi rzekł,że właśnie teraz dostają
upomnienie :roll: ....Fajnie podchodzicie do tematu,ludzi na cmentarzach karać mandatami,a opijusom upomnienie wystarczy.
Gratuluję skuteczności....machnęłam ręką i odeszłam.....wtedy pan władza....hola hola proszę pani,a pani to gdzie spaceruje :?:
A do apteki idę....chce mi pan potowarzyszyć,zapraszam....wtedy władza machnął ręką i odszedł.
I tak to wygląda pilnowanie porządku :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

I tu jest upolitycznienie, bo nie dla wszystkich jest takie samo prawo :lol: , a dla meneli nie ma prac społecznych ?
ODPOWIEDZ