Myślę, że Sztaniemu nie chodziło o to sprowokować nas do dyskusji , typu przebaczamy, wybaczamy, przepraszamy... tylko do pisania postów.
Faktem jest , że przez najbliższy czas nie ma wyjazdów, ale tyle osób wróciło z kuracji i niewiele podzieliło się z nami swoimi wrażeniami.
Widzisz Darku , czasami człowiek doprowadzony do skraju wytrzymałości odpowiada tym samym , chce pokazać jak to jest poczuć na własnej skórze drwinę i upokorzenie - nie jest to fajne , ale ludzkie , tak ludzkie

. Nie chce się tak naprawdę zła , tylko pierwotna potrzeba : zobacz jak smakuje owoc , który mi dałeś ......
Nie wierzę , że nie czytałeś wypowiedzi osób z mniejszym stażem , co to za kolory ? , ważniacy, itp.... , ci "starzy" też w kuluarach mówią do czego ten pomarańczowy jest potrzebny , pisząc , a właściwie poddając pod rozwagę Adminowi likwidację tego radosnego koloru nie zrobiłam aluzji do nikogo.
Uważam , że należy wytykać chamstwo , drwinę , zło , a to , że napiszemy nietetykieta czy netykieta nie ma znaczenia
Można i trzeba rozmawiać na każdy temat (no może poza polityką i religią) , można mieć diametralnie różne zdania , czasami zakląć pod nosem , to wszystko da się pogodzić tylko trzeba tego chcieć .
Pozdrawiam i niech ożywi się portal