Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tasta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2011 01:06

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: tasta »

A jakie rozrywki można znaleźć poza Bryzą? :twisted:
Rusio2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2011 09:54

Post autor: Rusio2 »

Widzę same pochlebne opinie na temat tego ..... sanatorium to ja doleje dużo goryczy. Ja byłem w bryzie na przełomie maja i czerwca i jeśli ktoś ma taką możliwość niech zmieni sanatorium. Po pierwsze jeśli macie coś do załatwienia w trakcie turnusu to załatwcie to przed lub po turnusie nie ma przepustek!!! jesteście skazani na 24 dni bryndzy. Po drugie przygotujcie na dzień dobry 150zł na parking jeśli jedziecie samochodem. Jeśli jedziecie z Zusu to przez Panie Pielęgniarki ( co nie które oczywiście ) traktują ludzi jak bydło i zło konieczne i potrafili powiedzieć, że "jedno bydło przyjeżdża drugie wyjeżdża". Jeśli uważasz, że dostaniesz pokój z balkonem to też bardzo marne szansę, rozrywek kompletnie żadnych a jeśli chodzi o kawiarenkę to tam są ważni klienci, ale z rodowodem niemieckim. O godzinie 21.30 masz obowiązek być w pokoju bo zaczyna się obchód i obwąchiwanie pokoju i straszenie alkomatem. Jeśli chodzi o porządek i czystość to to jest duży plus panie z room service:) bardzo w porządku i bardzo dobrze to robią, Drugim plusem sama rehabilitacja bo Pani Maria im bardziej się olewa rehabilitacje tym ona bardziej się stara, żeby jednak coś z tej rehabilitacji było. Ogólnie rehabilitacja super. Jeśli chodzi o jedzenie dla mnie było go stanowczo za mało ponieważ czasy szwedzkiego stołu w bryndzy się skończyły, a ja jestem dużym facetem z resztą ogólnie dla facetów brakowało jedzenia i się dożywialiśmy na koszt własny. Same Dzwirzyno jest bardzo ładne jeśli chodzi o sanatorium to traktowanie ludzi i pewne rzeczy dały się w kość, że bardzo je źle wspominam Pozdrawiam
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33