Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...
Kochani, doszły mnie słuchy, że 18 października jest DNIEM NIESPODZIEWANEGO BUZIAKA, a więc - wybierzcie sobie ofiarę,
polujcie, polujcie, aż się uda Powodzenia
AnnaN pisze:Myślę, że też w każdym razie jest to możliwe, tylko... przyjaciele pomóżcie
Witam- postanowiłem odświeżyć temat bo Nasza koleżanka jak nagle się pojawiła,tak szybko zniknęła z pola widzenia dodatkowo martwi mnie jej nie do końca jasny apel może tą drogą uda się nawiązać jakiś kontakt- pozdrawiam i apeluję o jakikolwiek kontakt
Andrzeju rozmawiałam z naszą śliczną koleżanką i wspominałyśmy wspólnie spędzony czas w Krynicy
Sądzę, że AnnaN lada dzień pojawi się znów na portalu AnnoN nie zapomnij co obiecałaś