Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chcąc nie chcąc,niezależnie od tego, jak bardzo byśmy pragnęli, żeby nie było to prawdą, uświadamiamy sobie, że mamy przed sobą fałszywego przyjaciela, którego nie udało nam się rozpoznać od początku
Nadchodzi jednak chwila, że trzeba sprawić, by zniknął z naszego życia – i to jak najszybciej. Dlaczego? W trosce o nasze zdrowie i o własną godność osobistą.
Esterka pisze: 03 lut 2020 06:40 Chcąc nie chcąc,niezależnie od tego, jak bardzo byśmy pragnęli, żeby nie było to prawdą, uświadamiamy sobie, że mamy przed sobą fałszywego przyjaciela, którego nie udało nam się rozpoznać od początku
Nadchodzi jednak chwila, że trzeba sprawić, by zniknął z naszego życia – i to jak najszybciej. Dlaczego? W trosce o nasze zdrowie i o własną godność osobistą.
Jeśli mnie kochasz,
napisz mi, proszę Cię;
jeśli jesteś nadąsany na mnie,
napisz mi także,
mimo swego nadąsania.
Zawsze będzie dla mnie
wielką radością,
gdy otrzymam list od przyjaciela,
jeśli nawet jest trochę zagniewany.
Zatem, zdecyduj się...
Otrząśnij się ze swej ociężałości!
Nie mów,
że nie masz nic do napisania.
Jeżeli nie masz co mi napisać,
napisz mi,
że nie masz co mi napisać:
będzie to dla mnie
już coś ważnego i radosnego!
Kiedy masz ciężki czas w życiu, doświadczasz wielkich trudów i zastanawiasz się, gdzie jest Bóg,
pamiętaj, że nauczyciel jest zawsze cicho, kiedy uczeń podchodzi do testu.