Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Atutem Borkowa jest polożenie. Las i zalew. Duzy kawalek pieszo do miasteczka. Dla osób szukajacych spokoju i kontaktu z naturą - rewelacja. Obiekt jest po remoncie. Tyle wiem od osob, ktore wrocily tam, po pobycie z NFZ, na turnusy prywatne, wiec chyba sie im podobalo.
Z tego co mi wiadomo to w Borkowie tylko turnusy z ZUS chyba ,że informacji udzielały osoby z turnusów NFZ z Połczyna ( Gryf , Podhale) a nie z Borkowa Też robiłem takie spacery w obie strony ok. 5 km.
Dobrego sanatorium nie potrzeba reklamować, bo świadczą o nim wpisy na forum pisane przez forumowiczów. Jakoś nie mam zaufania do jednorazowego wpisu nieznanego forumowicza wychwalającego tylko ten jeden obiekt. Traktuję to jak reklamę i na pewno tam nie pojadę nawet z NFZ, a komercyjnie w żadnym razie. Pozdrawiam