Jeszcze dodam, że komercyjnie już nie przyjadę tu jak ferie mają zachodniopomorskie i dolnośląskie i lubuskie. W ośrodku gonitwy dzieci po korytarzach-masakra.
Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Świnoujście luty 2020
Nareszcie Gieni spodobało się Świnoujście i dobrze, bo pisała tylko o Kołobrzegu. Ja nie zmieniłem zdania,że mi się bardziej podoba Świnoujście. Kołobrzeg jest fajny, ale chętniej wracam do Świnoujścia oczywiście poza sezonem.
Jeszcze dodam, że komercyjnie już nie przyjadę tu jak ferie mają zachodniopomorskie i dolnośląskie i lubuskie. W ośrodku gonitwy dzieci po korytarzach-masakra.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy
A ja juz po tancach
infekcja powala kolejne osoby
ja sie odkaxam
narazie mnie infekcja nie lapie
pomimo ze przebywam pomiedzy zainfekowanymi.
Zbyszku , ja nie raz pisalam ze Świnoujscie jest piekniejsze od Kolobrzegu i teraz to potwierdzam
jednak do Kolobrzegu mam sentyment
. taki jak Ty teraz do Świnoujscia
a z tymi dxiecmi to faktycznie masakra
biegaja, krzycza na korytarzu , chyba w pilke graja, i oczywiscie nie wolno zwrocic im uwagi .... takiego jednego mialam dzisiaj ochote wytargac za uszy
oczywiscie ojca , nie dzieciaks 
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Gienia ja po powrocie wejdę na stronę Barbarki i w opiniach napiszę, że powinni informować przy składaniu rezerwacji, że będzie 20 dostawek dla dzieci w pokojach i o małych dzieciach w wózkach spacerowych, a także psach jeżdżących windą osobową. Muszę przyznać, że w tym temacie lepiej było w Chalkozynie.