ZŁOTE MYŚLI-UKOJENIE NAS SAMYCH
-
forumowicz
Re: ZŁOTE MYŚLI-UKOJENIE NAS SAMYCH
– Elisabeth Kübler-
Prawda. Ile takich osób znamy w najbliższym otoczeniu. Kochajmy, szanujmy, wspierajmy, bierzmy przykład. Dzisiejszego dnia z taką właśnie osobą rozmawiałam...
-
forumowicz
czasami potrzebujemy przysiąść i ogrzać się czyimś pięknem , od razu nam zmarszczki się prostują
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
"Ludzie wyobrażają sobie piękno na opak. Z jakiegoś powodu sądzą, że młodość jest ładna, a starość nie. Moim zdaniem to błąd. Świeża cera, gęste włosy i temu podobne rzeczy ma w młodości każdy, niczyja w tym zasługa. Ale jeśli czyjaś twarz ładnieje z wiekiem, to znaczy, że życie było piękna. Naprawdę! Zmarszczki są bardziej interesujące niż gładka gębusia. W zmarszczkach widać duszę. A siwizna to dopiero cudo."
Boris Akunin
- poziomka51
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2019 19:23
-
forumowicz
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
-
forumowicz
- poziomka51
- Aktywny Kuracjusz

Ja bym chyba i na piechotę poszła Nutko.Czasami warto zadać sobie ten trud by dotrzeć do upragnionego celu❤Nutka pisze: 30 lis 2019 09:49 Tak prawdę powiedziawszy,Poziomko ,to mnie wystarczyłaby hulajnogabyleby do celu dotrzeć, omijając ślepe uliczki
![]()
- poziomka51
- Aktywny Kuracjusz

To prawda nie warto oglądać się za siebie,lepiej zacząć wszystko od początku pamiętając o lekcji jakie daje nam życieCzekoladka pisze: 01 gru 2019 06:11 "Kiedykolwiek popełniasz błąd albo dostajesz kopniaka od życia, nie oglądaj się za siebie zbyt długo. Błędy są naturalnym sposobem, w jaki życie udziela ci lekcji. Twoja zdolność popełniania omyłek jest nierozłączna od twojej zdolności osiągnięcia własnych celów". – Og Mandino