Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cygana brawo
Nosa nie wtykamy gdy jest to sprawa osobista innego człowieka.
Reagujemy gdy dzieje się krzywda jak najbardziej lub gdy potrzebna jest pomoc.Są różne wtykanie nosów.
Kuracjusz 54
Głupim nazywa się człowiek,który mając kochającą go osobę, odrzuca ją.
Robi to dlatego,bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem
Oj Nutko...w pracy tak zrobiłam i niestety u guru jak to się mówi na Forum i klakierów mam przerąbane... koncertowo. To już u mnie w standardzie...ale chamstwo, głupota i ogromny tupet przy tym to coraz bardziej widoczne cechy charakteru. Szkoda...