Lądek Zdrój, Oddział Sanatoryjny 1. OD 12.11.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2013 19:14
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Lądek Zdrój, Oddział Sanatoryjny 1. OD 12.11.2013

Post autor: Kondi44 »

Witam. Kto jedzie do tego sanatorium, w tym terminie ? A może ktoś już tam był i podzieliłby się ze mną jakimiś przydatnymi informacjami ? Nigdy w życiu nie byłem w sanatorium i jestem zielony w tym temacie... :?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Lądek Zdrój, Oddział Sanatoryjny 1. OD 12.11.2013

Post autor: Selene »

Kondi44 :kwiat: serdecznie witamy na forum :)

Podaj proszę dokładną nazwę ośrodka a zapewniam Ciebie, że będzie odzew na Twoja prośbę :)
Opinii na temat ośrodków w Lądku na naszym portalu jest mnóstwo :D
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za miłe powitanie :)
Czy to znaczy, że "Oddział Sanatoryjny 1" w Lądku Zdroju, to jeszcze nie jest konkretny namiar na ośrodek?
Strasznie to skomplikowane wszystko :roll:
Mam jeszcze tylko adres - ul. Jadwigi 2. Może pocztą przyjdzie mi coś konkretniejszego :?: , bo puki co mam tylko dane z przeglądarki skierowań w internecie...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

I jesteśmy w domu: Oddział Sanatoryjny 1 - 23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ w Lądku Zdroju ul. Jadwigi 2 :D
No mój drogi jak na pierwszy raz trafiłeś super :D Jest to bodajże najlepszy środek w Lądku a i sam Lądek jest uroczym miasteczkiem :D
Proszę poczytaj tutaj: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... j&fid[0]=3

Pozdrawiam i miłej lektury :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No no,to się nachodzisz po schodkach,ta 1 oznacza chyba pierwszy pawilon zwany potocznie Lotnikiem,a tam ze 170 schodków,do 2 pawilonu 149.Ale warunki super i zabiegi na najwyższym poziomie.Była tam moja siostra,była zachwycona.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kondi44
Kuracjusz
Kuracjusz

norb pisze:No no,to się nachodzisz po schodkach,ta 1 oznacza chyba pierwszy pawilon zwany potocznie Lotnikiem,a tam ze 170 schodków,do 2 pawilonu 149.Ale warunki super i zabiegi na najwyższym poziomie.Była tam moja siostra,była zachwycona.Pozdrawiam.
Schody mi nie straszne, ważne że jak piszesz dobre warunki :) Dzięki za rozszyfrowanie tej "1" bo właśnie kombinowałem co to może oznaczać i czy można z tego wywnioskować konkretniejszy namiar.

Pozdrawiam
forumowicz

Kondi masz pytania ,wal śmiało.Odwoziłem i odbierałem ją to dużo pooglądałem.A nachodzisz się na pewno.23 Wojskowy to tak naprawdę cztery budynki i zabiegi odbywają się we wszystkich czterech.Na samym dole jest 3 i Dom Weterana,wyżej 2 no i na samej górze 1.Cały zespół jest na takim stoku :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Norb 8-) Ty nie strasz młodocianego kuracjusza ;) bo gotów jeszcze nie pojechać :lol:
forumowicz

Sejene :lol: :lol: aż dziw bierze że nie dopisali tych schodów w ramach zabiegów :lol: :lol:
forumowicz

Sorry,,,,,Seleneups,czeski błąd :oops:
ODPOWIEDZ