Beskid Krynica 25.09.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Beskid Krynica 25.09.2019

Post autor: Insignia 2010 »

Hej zwierzaki .......byłem w Beskidzie super miejscówka .....jak by to była zima polecam pokój 315 .....Ale w sumie na tą pore roku tez bo to piętro wprost z parkingi .😉😉😉
Smialo bierzcie dietę .
Wojtek Wojtek
Na forum od: 21 paź 2019 11:51
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Wojtek Wojtek »

I jak było bo opinie różne
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Super warunki super jedzenie i wspaniali ludzie ....A to całkiem niedawno bo styczeń 2018 rok .A poza tym Krynica jest 👍👍👍👍👍👍
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Witaj Wojtek, zazdroszczę pobytu w Krynicy, a i sam Beskid nie jest zły, a już na pewno nie taki, jak go opisują. ja byłam na IV piętrze, więc łazienkę miałam troszkę mniejszą, ale koleżanka miała pokój na V piętrze i fajną dużą wygodną łazienkę, pokój też całkiem przyzwoity, w pokoju czajnik, w miarę wygodne materace na łóżkach, jedyne do czego można się przyczepić to zabiegi, tzn mało przepisują takich konkretnych np. z borowiną i nie wiem czy są jakieś kąpiele siarczkowe, bo nie miałam takich. Ale za to bardzo fajne ćwiczenia prowadzone przez Pana Henryka, widać , bardzo się stara, i super masaże u Pana Tomka, widać, że panowie lubią swoją pracę i sumiennie się przykładają do tego. Życzę udanego pobytu, super towarzystwa i pozdrawiam cieplutko :) :D
ODPOWIEDZ