Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia rowerzysta nie odniósł obrażeń i po sprawie . Gdyby to był wypadek śmiertelny , co do minuty mozna stwiedzić kiedy i ile gościu wypił takie wypicie ze stresu po wypadku , to było dobre tłumaczenie .. za czasów ..
Nie takich cwaniaczków się rozpracowuje ...
Tyle mogę napisać
Co do przechodzenia na przejsciach dla pieszych, to w Ciechocinku nikt, podkreślam nikt, nie zakwestionował prawa pieszych. Szacun dla mieszkańców Ciechocinka za cieprpliwość i wyrozumiałość! i zrozumienie, że miasteczko żyje z kuracjuszy...!!
Miałem nic nie pisać bo to zbyt osobiste, ale dla przestrogi .....
W czwartek chciałem przejechać rowerem drogą rowerową wzdłuż przejścia dla pieszych przy rondzie . Na przejściu piesi, przed mną jakiś rower. Przejechaliśmy pierwszy pas ruchu na którym zatrzymały się samochody, drugi pas przejechał ten z przodu, ja nie miałem szczęścia , zjeżdżający samochód z ronda nie zatrzymał się. Do czasy przyjazdu karetki i policji ludzie pomogli , opatrywali rany. Lekarz wczoraj powiedział że miałem dużo szczęścia że się podniosłem. Uważajcie!!! bo chyba jest jeszcze wielu kierowców jak ten sprawca, który podszedł wraz z żoną do mnie , pamiętam, powiedziałem mu : przejechałeś mnie chłopie a oni odpowiedzieli : przecież po pasach nie jeździ się rowerem. SOR zrobił swoje, prześwietlił , tomografie , poszył dziury , opatrzyli i wysłał do domu na " lizanie " ran. Co z tego że policja stwierdziła oczywistą winę kierowcy ale to mnie boli jak cholera ,chodzenie po lekarzach itd.. żeby nie było gorzej .... Jeszcze raz uważajmy .