Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Post autor: oborniczanka »

Juz za parę dni za dni parę wezmę plecak swój.......i do Jantara :D :D
12345
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2019 09:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: 12345 »

Wybieram się 24.11.2019r z Warszawy
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13

Post autor: kejton »

oborniczanka pisze: 20 wrz 2019 11:54 Juz za parę dni za dni parę wezmę plecak swój.......i do Jantara :D :D
Ale czy ty się zmieścisz w ten swój plecak? Ja jak zaczynam tylko myśleć o pakowaniu to mnie boli głowa :cry: Wszystko mi jest potrzebne :shock: :shock: Dobrze że jadę autem to mam miejsce :P
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

12345 pisze: 20 wrz 2019 12:08 Wybieram się 24.11.2019r z Warszawy
To współczuję to kawał drogi i nie ma bezpośredniego transportu. Trzeba jechać pociągiem do Szczecina albo Międzyzdrojów a potem PKS.
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

solarzm pisze: 19 wrz 2019 23:10 W ogóle to zapowiada Wam się super turnus. Miło jest czytać takie wpisy. Aż żałuję że nie będzie mnie tam. Mój turnus w Jantarze był super mimo, że nikt przed i po nie był tak aktywny jak Wy w tym temacie. Miłego i skutecznego pobytu życzę
Dziękujemy za miłe słowa ;) na forum zebrali się fajni ludzie to i może reszta ekipy w Jantarze dopisze.
Jako doświadczony kuracjusz Dziwnówka napisz nam co nie co o tym miejscu a nie było napisane wcześniej :serce:
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: oborniczanka »

Kasiu nie martw sie jak cos Ci zabraknie to pożyczę. Chciałabym ograniczyć ilość ciuchów do minimum ale jak tak myślę to się chyba nie da :lol: wszystko potrzebne. :kwiat:
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Aniu ja zaczynam się chyba stresować :o Nie lubię opuszczać domu na tak długo i jechać w nieznane. Czuje się jak małe dziecko, które po raz pierwszy jedzie na kolonie :?
Wyjazd nieubłaganie zbliża się a ja nie mam wogóle czasu wolnego. Tyle spraw trzeba załatwić i poorganizować przed wyjazdem.
Do tego jeszcze myśli co zabrać a czego nie zabierać. Oczywiście u mnie przeważają złote myśli, że wszystko się przyda, nawet te rzeczy których raczej nie będę używać np parasolka, kocyk na plażę, lampko latarka, żelazko turystyczne :!: :!: :!:
Czarnulka1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2019 11:51

Post autor: Czarnulka1 »

Nie stresujcie się, będzie dobrze tylko dużo ciepłych ubrań weźcie :lol:
P.S. Info dla Pani która myśli nad zabraniem żelazka: żelazko jest dostępne na recepcji.
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czarnulka Dzięki za radę.
Ale ja widzisz jak włączam mój proces myślowy (choć powinnam go jak najszybciej wyłączyć), to sobie myślę: "po co biegać po schodach do recepcji po żelazko, którego napewno już tam nie zastanę bo już wypożyczone no to wezmę swoje" (dobrze że malutkie) :roll: :roll: :roll:
Jednak deska do prasowania mi się nie zmieści, więc liczę, że jest na stanie. :lol: :lol: :lol:
Najzabawniejsze jest jednak to, że raczej nie planuję używać żelazka :o :o :o
Awatar użytkownika
JerzyHo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2018 19:34
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: JerzyHo »

nigdy by mi do głowy nie przyszło myślenie o żelazku
ale piszcie dziewczyny, może na starość zrozumiem kobiety :D

a w Dziwnówku na rondzie przy samym sanatorium jest sklep z ciuchami a w oddalonym o 10 km albo 4zł (busem) Kamieniu
jest Pepco i duży chinski market .
ja pojechałem z prawie pustą walizką i na miejscu kupiłem kilka tszirtów i ze dwie koszule
nawet buty do tanca u chińczyka za 60 zł
ODPOWIEDZ