Jantar Dziwnówek od 7 października 2019
-
oborniczanka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2019 18:37
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Re: Jantar Dziwnówek od 7 października 2019
Ale czy ty się zmieścisz w ten swój plecak? Ja jak zaczynam tylko myśleć o pakowaniu to mnie boli głowaoborniczanka pisze: 20 wrz 2019 11:54 Juz za parę dni za dni parę wezmę plecak swój.......i do Jantara![]()
![]()
To współczuję to kawał drogi i nie ma bezpośredniego transportu. Trzeba jechać pociągiem do Szczecina albo Międzyzdrojów a potem PKS.
Dziękujemy za miłe słowasolarzm pisze: 19 wrz 2019 23:10 W ogóle to zapowiada Wam się super turnus. Miło jest czytać takie wpisy. Aż żałuję że nie będzie mnie tam. Mój turnus w Jantarze był super mimo, że nikt przed i po nie był tak aktywny jak Wy w tym temacie. Miłego i skutecznego pobytu życzę
Jako doświadczony kuracjusz Dziwnówka napisz nam co nie co o tym miejscu a nie było napisane wcześniej
-
oborniczanka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2019 18:37
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Wyjazd nieubłaganie zbliża się a ja nie mam wogóle czasu wolnego. Tyle spraw trzeba załatwić i poorganizować przed wyjazdem.
Do tego jeszcze myśli co zabrać a czego nie zabierać. Oczywiście u mnie przeważają złote myśli, że wszystko się przyda, nawet te rzeczy których raczej nie będę używać np parasolka, kocyk na plażę, lampko latarka, żelazko turystyczne
-
Czarnulka1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 29 mar 2019 11:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
P.S. Info dla Pani która myśli nad zabraniem żelazka: żelazko jest dostępne na recepcji.
Ale ja widzisz jak włączam mój proces myślowy (choć powinnam go jak najszybciej wyłączyć), to sobie myślę: "po co biegać po schodach do recepcji po żelazko, którego napewno już tam nie zastanę bo już wypożyczone no to wezmę swoje" (dobrze że malutkie)
Jednak deska do prasowania mi się nie zmieści, więc liczę, że jest na stanie.
Najzabawniejsze jest jednak to, że raczej nie planuję używać żelazka
- JerzyHo
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 gru 2018 19:34
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 6
ale piszcie dziewczyny, może na starość zrozumiem kobiety
a w Dziwnówku na rondzie przy samym sanatorium jest sklep z ciuchami a w oddalonym o 10 km albo 4zł (busem) Kamieniu
jest Pepco i duży chinski market .
ja pojechałem z prawie pustą walizką i na miejscu kupiłem kilka tszirtów i ze dwie koszule
nawet buty do tanca u chińczyka za 60 zł