pozdrawiam wszystkich
SZCZAWNICA 26.01-16.02.2012 może się ktoś wybiera?
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2012 10:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Re: SZCZAWNICA 26.01-16.02.2012 może się ktoś wybiera?
Oj może nie będzie tak źle. Mam nadzieję, że nie będzie tak strasznie zimno, a podróż szybko minie
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
W takim razie zamawiamy wygodny i cieplutki autobusik na podróż i słoneczną pogodę na najbliższy miesiąc, żeby wyjazd był udany. A tak naprawdę, to najważniejsze jest pozytywne nastawienie i
-i ludzie, a będzie bardzo sympatycznie.
Pieniny są piękne, ale zawsze miałam okazję podziwiać je latem. Mam nadzieję, że nie stracą swego uroku zimą.
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Wierzę, że będzie fajnie, wrócimy zdrowsze i wypoczęte 
Dziś zamówiłam bilet, a więc decyzja podjęta.
pozdrowionka
Dziś zamówiłam bilet, a więc decyzja podjęta.
pozdrowionka
Chyba powoli trzeba zacząć się pakować. I co by tu wrzucić do tej "malutkiej" walizeczki

-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Skoro już zaczynasz pakować walizkę, to podpowiedz, co trzeba zabrać ze sobą
jak jest np. z żelazkiem itp. jadę pierwszy raz i zupełnie nie wiem co mam zabrać
pozdrowionka
pozdrowionka
-
robercik1964
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2012 01:02
Szanowna koleżanko-przedszkolanko szkoda, że jednak nie jedziesz ze mną. Będę musiał przez całą Polskę bujać się sam
Może jednak jest ktoś zainteresowany wspólną podróżą 25.01 z okolic Sokołowa Podl do Szczawnicy, może być też cos po drodze. Żelazka ja bym nie brał
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Szanowny kolego "roberciku1964", ja też żałuje, że nie będziemy razem podróżować.
Rozważyłam, wszystkie za i przeciw i postanowiłam jechać autobusem (wiem, że jedzie również kol. btk).
Może jeszcze znajdziesz współtowarzysza (kę) podróży, jest jeszcze parę dni do wyjazdu.
Życzę miłego Ci pobytu. Ja też tam będę
pozdrawiam
Rozważyłam, wszystkie za i przeciw i postanowiłam jechać autobusem (wiem, że jedzie również kol. btk).
Może jeszcze znajdziesz współtowarzysza (kę) podróży, jest jeszcze parę dni do wyjazdu.
Życzę miłego Ci pobytu. Ja też tam będę
pozdrawiam
SZCZAWNICA 26.01-16.02.2012 może się ktoś wybiera?
Witam !
Pozostał tydzień do wyjazdu ...czy nikt nie chce jechać z Poznania , Leszna ,Piły ,Ostrowa do Szczawnicy na ten turnus .....
Walizek przygotowany , fryzura też i dokumentacja lekarska zapakowana .....a kompana do jazdy brak ...
Pozdrawiam tych co jadą ....
Pozostał tydzień do wyjazdu ...czy nikt nie chce jechać z Poznania , Leszna ,Piły ,Ostrowa do Szczawnicy na ten turnus .....
Walizek przygotowany , fryzura też i dokumentacja lekarska zapakowana .....a kompana do jazdy brak ...
Pozdrawiam tych co jadą ....
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Witam GOGO, no widzisz jak to trudno znaleźć kompana do jazdy, chętnie bym się z Tobą zabrała, ale mi trochę nie po drodze
.
A swoją drogą już jesteś przygotowany do podróży? ja jeszcze nic nie mam przygotowanego
Z tego co widzę mało nas wybiera się do Szczawnicy.
Pozdrawiam.
A swoją drogą już jesteś przygotowany do podróży? ja jeszcze nic nie mam przygotowanego
Z tego co widzę mało nas wybiera się do Szczawnicy.
Pozdrawiam.