Inowrocław-Oaza
Inowrocław-Oaza
Re: Inowrocław-Oaza
Dzięki wielkie
pokój to planuję dojechać o 1-dzień póżniej czyli w niedzielę. Jeszcze raz bardzo dziękuję za info.
Pozdrawiam serdecznie.
Re: Dzięki wielkie
Witam.Internet jest w pokoju ,bo jest wi-fi i nie ma problemu.Jeśli chodzi o dobór kuracjuszy to róznie bywa,bo z tego co zaobserwowałam to nie patrzą na to tylko dodają tam gdzie akurat jest wolne miejsce i możesz być z 80 letnia osobą. Wiem ,że można zadzwonić lub wysłać e-maila i wpisują życzenia do specjalnej ksiegi , ale czy zostanie ono spełnione to nie wiem.Nie wiem czy też można przyjechać dzień później(mówiły panie ,że musiały być w dniu przyjazdu do godziny 24), bo lekarze są każdego dnia nawet w sobote i niedzielę .Tutaj nie ma zmiany turnusu ,dziennie ktoś odjeżdza i przyjeżdza.Pozdrawiamelunia-56 pisze:Witam, jestem bardzo wdzięczna za informację, mam pytanie czy jest sieć internetowa w pokojach ,a może jakieś miejsce wyznaczone ,w którym można podlączyć laptopa.Jeszcze jedno dotyczy kuracjuszy zakwaterowania ,czy do pokoju dobierają osoby w podobnym wieku. Turnus rozpoczynam 19 pażdziernika to jest sobota ,jeżeli nie będę miała wpływu na
pokój to planuję dojechać o 1-dzień póżniej czyli w niedzielę. Jeszcze raz bardzo dziękuję za info.
Pozdrawiam serdecznie.
Re: Inowrocław-Oaza
Pozdrawiam i życzę ciepłego pobytu.