Inowrocław-Oaza

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
elunia-56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2011 17:34

Inowrocław-Oaza

Post autor: elunia-56 »

Witam czy ktoś był w Inowrocławiu w Oazie bardzo proszę o opinie tego sanatorium,jadę pierwszy raz. Pozdrawiam.
gaga2702
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 02:01
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Inowrocław-Oaza

Post autor: gaga2702 »

Witam.Jestem obecnie w Oazie :D . To co mogę napisać od siebie,że Sanatorium znajduje się blisko pięknego parku w którym spędza się wiele czasu na spacerach.Sanatorium o dobrej bazie zabiegowej.Miła obsługa a szczególnie rehabilitanci oraz obsługa stołówki.Zabiegi na miejscu, jedynie na basen trzeba przejść na druga stronę ulicy.Basen piękny, niedawno otwarty z atrakcjami masującymi:) oraz jakuzzi.(Polecam)Pokoje jedno,dwu i trzy osobowe. 1 i 2 są super jednak 3 ciasna nie przystosowana :evil: .Ciasno,brak miejsca w szafie i pomieszczeniu.Ja w takim mieszkałam ,bo nie miałam wyboru ,gdyż pokoje przyznawane są z góry.To mi się nie podobało i za to duży minus :( Może,będziesz miała więcej szczęścia i dostaniesz taki jak będziesz chciała.
elunia-56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki wielkie

Witam, jestem bardzo wdzięczna za informację, mam pytanie czy jest sieć internetowa w pokojach ,a może jakieś miejsce wyznaczone ,w którym można podlączyć laptopa.Jeszcze jedno dotyczy kuracjuszy zakwaterowania ,czy do pokoju dobierają osoby w podobnym wieku. Turnus rozpoczynam 19 pażdziernika to jest sobota ,jeżeli nie będę miała wpływu na
pokój to planuję dojechać o 1-dzień póżniej czyli w niedzielę. Jeszcze raz bardzo dziękuję za info.
Pozdrawiam serdecznie.
gaga2702
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 02:01
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Dzięki wielkie

Post autor: gaga2702 »

elunia-56 pisze:Witam, jestem bardzo wdzięczna za informację, mam pytanie czy jest sieć internetowa w pokojach ,a może jakieś miejsce wyznaczone ,w którym można podlączyć laptopa.Jeszcze jedno dotyczy kuracjuszy zakwaterowania ,czy do pokoju dobierają osoby w podobnym wieku. Turnus rozpoczynam 19 pażdziernika to jest sobota ,jeżeli nie będę miała wpływu na
pokój to planuję dojechać o 1-dzień póżniej czyli w niedzielę. Jeszcze raz bardzo dziękuję za info.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam.Internet jest w pokoju ,bo jest wi-fi i nie ma problemu.Jeśli chodzi o dobór kuracjuszy to róznie bywa,bo z tego co zaobserwowałam to nie patrzą na to tylko dodają tam gdzie akurat jest wolne miejsce i możesz być z 80 letnia osobą. Wiem ,że można zadzwonić lub wysłać e-maila i wpisują życzenia do specjalnej ksiegi , ale czy zostanie ono spełnione to nie wiem.Nie wiem czy też można przyjechać dzień później(mówiły panie ,że musiały być w dniu przyjazdu do godziny 24), bo lekarze są każdego dnia nawet w sobote i niedzielę .Tutaj nie ma zmiany turnusu ,dziennie ktoś odjeżdza i przyjeżdza.Pozdrawiam
elunia-56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Inowrocław-Oaza

Witam. Dzięki za wszystko, teraz mam wiedzę na którą czekałam . Dzięki Tobie jestem spokojna i wiem ,na co mogę oczekiwać .
Pozdrawiam i życzę ciepłego pobytu.
ODPOWIEDZ