Zach-pomorski NFZ-z jakim numerem skierowanie do uzdrowiska?
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Zach-pomorski NFZ-z jakim numerem skierowanie do uzdrowiska?
Ooo Bogutka pokaza£a się. Kochana wyrazy współczucia z powodu śmierci mamy. To jest bardzo przykre gdy odchodzi ktoś tak bliski. Trzymaj się Bogutko i ustawiaj się w kolejce, wyjazd dobrze Ci zrobi a i wzajenmego dopingu mi brakuje. Buziaki.
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 7 razy
Witam wszystkich, chce poinformować o wyniku komisji w ZUSie. Wniosek złożyłam 24 lipca,wezwanie dostałam 5sierpnia,a komisję miałam wczoraj 8go. Trafiłam na bardzo miłą panią doktor,bez problemu dała mi potrzebę wyjazdu na rehabilitację. No i tu jest moje zdziwienie bo pani w pokoju od „przydziałów” terminów i miejscowości powiedziała ze już w tym roku nie ma szansy bo nie ma umów podpisanych i nie mają ośrodków
Czy ktoś w ostatnim czasie miał podobne doświadczenie?
Poczekam cierpliwie 2 tygodnie i zadzwonię po 20tym spytać jak wygląda sytuacja...
Życzę wszystkim miłych wakacji

Czy ktoś w ostatnim czasie miał podobne doświadczenie?
Poczekam cierpliwie 2 tygodnie i zadzwonię po 20tym spytać jak wygląda sytuacja...
Życzę wszystkim miłych wakacji
- JerzyHo
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 gru 2018 19:34
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 6
miałem analogicznie w ubiegłym roku
komisja ZUS w sierpniu chyba siódmego i pod koniec sierpnia dostałem skierowanie na styczeń, też siódmego
komisja ZUS w sierpniu chyba siódmego i pod koniec sierpnia dostałem skierowanie na styczeń, też siódmego