Sanatorium Wital w Gołdapi 15.11.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
majka123
Na forum od: 01 paź 2013 11:25
Staż sanatoryjny: 0

Sanatorium Wital w Gołdapi 15.11.2013

Post autor: majka123 »

witam, kto wyjeżdza na turnus 15 listopada? czy można zabrać rodzinke ze sobą i zająć pokój w ośrodku?
jaki koszt od osoby? Proszę o jakieś informacje. a może jakeś noclegi blisko sanatorium można zamówić, ja jade ze skierowania ZUS.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: sztani »

Majka najlepiej tam zadzwonić i po problemie . Pozdrawiam :kwiat:
Krystyna13
Na forum od: 06 paź 2013 21:40

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: Krystyna13 »

Witam,
ja również wybieram się do sanatorium w ramach skierowania z ZUS w terminie od 15 listopada b.r. Dzwoniłam do sanatorium Wital i powiedzino mi, że nie ma możliwości zrobić żadnych wcześniejszych rezerwacji. Chciałabym być w pokoju 2-osobowym. Szukam sympatycznej współlokatorki w zbliżonym wieku 40-50 lat.
Alice78
Na forum od: 15 paź 2013 11:34

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi 15.11.2013

Post autor: Alice78 »

Witam, ja również wyjeżdżam do Gołdapi w ramach ZUS w terminie 15.11.2013. Szczerze, to czytając wszystkie wpisy na forach jestem trochę przestraszona, może dlatego że jadę pierwszy raz. Dzwoniłam do sanatorium, ale również usłyszałam, że nie ma możliwości zarezerwowania telefonicznie pokoju. Ja chyba wolałabym mieć pokój 1-osobowy, ale to pewnie nierealne....
ODPOWIEDZ