Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
berbla65 pisze: 12 sie 2019 11:49
Witam wszystkich- zameldowałam się w Mewie 2 w Kołobrzegu- jak dla mnie jest OK pozdrawiam
Miłego pobytu
u mnie jeszcze trochę czasu zostało do pakowania walizki
Ale to już pikuś w porównaniu do tego ile się czekało.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych w trakcie kuracji i po
Dziękuję my będziemy się pakować z powrotem a Ty na wyjazd Kołobrzeg pięknieje- mnóstwo ludzi ale co tam dla każdego jest miejsce na plaży,deptaku,knajpce,statku itp. pozdrawiam
Witam... << tekla-bacha>> czekam na Twoją relacje z Solca Zd. Bardzo interesują mnie twoje wrażenia po pobycie... W którym domu miałaś pokój. Ja byłem tam dwa lata temu......
Pozdrawiam......
Witajcie kochani. W terminie 27.08-17.09.2019 wyjeżdżam do sanatorium "Oblegorek" w Busku Zdrój. Udało mi się do dodzwonić do NFZ, zdecydowałam się na zwrot. Chciałam koniecznie pojechać do Buska ze względu na moje schorzenia ale teraz czytając opinie nt tego sanatorium nie wiem czy dobrze zrobiłam. Czy może ktoś z was ma jakiekolwiek informacje ? w necie zbyt dużo nie ma. Pozdrawiam serdecznie i czekam na info.
Myślę, że nie będzie źle.
Sanatorium Oblęgorek znajduje się w puli komercyjnych zakwaterowań co świadczy o pewnym poziomie.
Oczywiście nie ma żadnej gwarancji miłego zakwaterowania z puli funduszu ale może się uda załapać nie tylko na nieprzeludniony numer ale też i dobre towarzystwo ?
Dzwoń Waćpani jutro od samego rana może się udać ...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Komercyjny to jest Oblęgorek II ale jestem dobrej myśli mimo pewnych obaw.Dziękuję za wsparcie i dobre słowo Jacky wykreśl mnie proszę z listy oczekujących na wyjazd w 2019. Pozdrawiam
Wrocilam z leczenia ambulat. w Busku. Troche malo zabiegow, bo tylko siarka, krio i laser. Magnetronik dokupilam. I tyle przez 12 dni. Nie wiem, jak wyglada leczenie ambulatoryjne w swietle nowych przepisow.