Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeszcze kawy nie pili a jacy juz nakreceni z rana ... na kawę zapraszam oczywiście...tylko trzeba będzie jeszcze kogos w drożdżówki do kawy ubrać, jeśli będą tak wypasione jak w Gdańsku
Jesli chodzi o wieczór to biorę szklo i korkociag....a wiadomo szkło zle znosi pustkę
Pomyslcie tez o grillu..moze cos mozecie przywieźć (nie mam na mysli jedzenia oczywiście)
"Jeszcze kawy nie pili a jacy juz nakreceni z rana" haha ale mnie rozbawiłaś Jola
Szkło i korkociąg, o wszystkim myślicie
Jestem pod wrażeniem
P.S. Wiecie może jakie są ceny w wypożyczalni rowerów?