Witaj, próbowałam się dodzwonić o rezerwację pokoju, ale panie w recepcji wcześniej mówiły, że one dostają gotowe listy. Gdy ponownie wczoraj dzwoniłam, to okazało się, że już są listy i nic nie da się zrobić. Niestety, mam ponoć pokój 3-osobowy w tzw. studio, podejrzewam, że ciasno i oczywiście 1 łazienka na 4 os., bo jeszcze do tego dołączona jedynka. Zaczyna mnie to przerażać, może coś więcej mogłabyś napisać, jak jest w tych 3-osob. pokojach. Jadę już w poniedziałek 12.08, więc będę wdzięczna , jeśli coś do niedzieli włącznie napiszesz, bo chyba tam jesteś, jak pisałaś wcześniej. Pozdrawiam.
Turnus rehabilitacyjny-Krynica Zdrój ...Lwigród
Re: Turnus rehabilitacyjny-Krynica Zdrój ...Lwigród
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Witaj Bista...te tzw.studia w Lwigrodzie trafiają się całkiem fajne i przestronne...w roku 2018 gdy tam byłyśmy z córką też z NFZ miałyśmy takie właśnie studio i pokoje były duże z wsplnym przedpokojem oraz fajną łazienką....dotrzesz na miejsce to wtedy się przekonasz a dziś nie ma sensu się zastanawiać trzeba mieć pozytywne myśli a po za tym jedziesz w supet czasie więc w pokoju pewnie będziesz spędzać mało czasu...Udanego wypoczynku,super towarzystwa i trafionych zabiegów Ci życzę 

Dziękuję Samosiu, dzisiaj dodzwoniłam się i ten pokój jest na 4.piętrze od strony jakiejś góry, więc widok pewno żaden, zapewne i pokój bez balkonu. Ty zapewne miałaś dwójkę w studio, a to ma być trójka w studio. No cóż, zobaczę na miejscu, nic już ponoć nie da się zrobić, bo listy są gotowe