Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam..
Jestem w Krynicy Zdrój ze zwrotów. W Lwigrodzie Sanatorium w samym centrum. Jedzenie znośne. Zabiegi mocno okrojone w czasie ( kąpiel 10 min.).
Pokoje zróżncowane śa z balkonami i bez. Z dwójek zrobione trójki i trochę ciasno.
Ogólnie jestem zadowolona. A miałam Duszniki od 11 lipca Jan Kazimierz Pawilon B. Duszniki znam a pawilon B mi nie "leżał"
Dzisiaj połowa turnusu i już z górki.Pogoda od kilku dni nas nie rozpieszcza ale korzystam z różnych wycieczek. Pozdrawiam wszystkich.
Wiktor 64 do ktorego budynku chodzi się po zwroty? Na Dawida czy Joannitów? Ja jestem po weryfikacji imam numer 20 702. Jak myślicie kiedy wypadnie mój termin , może to być kwiecień 2020?