Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
GIENIA pisze: 26 cze 2019 16:57
Mario , nie byłam w Perle , ale tez słyszałam takie opinie od znajomych , którzy tam byli
Wygląda na to ze nic się nie zmienia w Perle Bałtyku,nie wymagam nie wiadomo czego,ale choćby troche uprzejmości i uśmiechu na twarzy,wtedy łatwiej znieść puste talerze przy szwedzkim stole i brudne zastawy przy stolikach.
Ale sa tez pozytywy,to oczywiście czysty i ładny pokoj,
Niestety Perła Bałtyku to Niestety dawny KOMUNISTYCZNY MOLOCH.
Kiedyś było to 375 łóżek .
Mario zgadza się Panie na stołowce są PRZEPRACOWANE na dziś Gości Komercyjnych jest ponad 260 obiadów !!!!
Plus kolejne 300 kuracjuszy z NFZ
Bo tak kolacji jak i śniadań NIKT nie weryfikuje praktycznie Każdy wchodzi jak do.....
Opisujesz że są czyste pokoje TAK -ale środki chemiczne jak i higieniczne są na niskim poziomie ta tzw najniższa półka .
Mam do czynienia to wiem.
Sytuacje nadrabia Personel Sprzątający z okolic Zaporoża w Donbasie na Ukrainie
Pracownicy Bazy zabiegowej ..był SPOKÓJ choć NIKT z nimi nie rozmawia
PROTEST dla PROTESTU
Obecnie mają Totalny Lajcik -Wakacje Mniej kuracjuszy a Pełnopłatni idą raczej w kierunku Basen