Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam Wszyskich
No cóż zobacze ja będzie. Lubie dobrą lekturę a w domu brak mi na nią czasu.
Jade się kurować a nie balować więc biała sala mnie nie tyczy.
Lubie spacery w kolorach jesieni i wieczorową porą.
Pozdrawiam
M44 pisze:Dzięki dziewczyny Szykuje się na ten wyjazd z pozytywnym nastawienie i nie moge się już doczekać Mieszka z nami córka z zięciem i trójka rozrabiaków wkońcu odpoczne ,,,,,,,,,,,,,, pozdrawiam
Witajcie,
chciałabym zapytać jakie są warunki w Młynarzu jeśli chodzi o pokoje. Czy dużo jest pokoi 2- osobowych, czy upychają w studiach a może pokojach 4- osobowych? Czy jest szansa, by nie- małżeństwo (2 siostry) mieszkały w pokoju 2- osobowym?
Witajcie
Ja już się nie będę na forum wypowiadać. Bo pan Zbych ma inne zdanie. Ale każdy ma prawo do własnej opini.
On ma swoją a ja swoją.
A co do pokoji to są tyklo 2 i 3 osb. Dwójek jest nawet więcej niż trójek.
Napoewno nie będzie problemu. Napisze Ci co i jak na PW pozdrawiam