Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Berbla65,u Ciebie weryfikacja była w 24 miesiącu, a u mnie nic,2 lata minęły i czekam na wiadomość dokąd pojadę.Tydzień zakończyłam numerem 29184.
Jacky6,czegoś tu nie rozumiem, czy Ty już jesteś po kuracji i teraz chcesz się załapać z żoną nad piękny Bałtyk.Zona z NFZ, a Ty prywatnie? Tak zawile tłumaczysz,że trudno zrozumieć.
delfin pisze: 23 maja 2019 23:06
I sanatorium coraz bliżej...
Nr 15724....
Połowa mojego numerku,a czy możesz napisać,kiedy odbyła się Twoja weryfikacja?
Pozdrawiam Wszystkich .
Aniu52 - weryfikację miałam po 25 miesiącach (wniosek do nfz wpłynął w lutym 2017, a weryfikacja była w marcu 2019).
Wg informacji na stronie mogę czekać jeszcze 12 miesięcy od weryfikacji.
Aniu Droga,
Teraz jedziemy na kombinację - połówka na komercję a ja z łaski funduszu do onej przyklejony ...
i czekamy ...
co fundusz zafunduje połówce - żeby ocenić, czy warto się przytulić się komercyjnie.
Jakby co to bliższe detale na priva...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...