Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
otka pisze: 28 maja 2019 15:37
Taddamm!! NFZ wysyła mnie od 2019-08-25 - 2019-09-15 do .. NZOZ SANATORIUM UZDROWISKOWE "WIKTOR" CECHINI PRB I T CECHINI STANISŁAW I JÓZEF CECHINI SP.J. ŻEGIESTÓW-ZDRÓJ ŁOPATA POLSKA 24 . Znam te okolice bo dwa razy byłam w Krynicy Zdrój .. ale tam jest górzysto ..zielono ..cisza i spokój ..tak jak lubię, więc cieszę się
gratuluję siedzę od kilku godzin w kompie no i widzę dobre strony Solca baseny siarkowe jezioro z plażą
może być fajnie pierwsze wrażenie nie przesądza nastawiam się na miły pobyt wycieczki do Krakowa itp.
pożyjemy zobaczymy emocje opadły zaczynam myśleć realnie pozdrawiam oczekujących
Dziewczyny gratulacje miejsc i terminów - termin otki idealnie by mi pasował- udanych pobytów pozdrawiam wszystkich