Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kochani Forumowicze! Otrzymałam skierowanie do sanatorium z ZUS-u do Supraśla i wzorem lat poprzednich postanowiłam w tej kwestii zasięgnąć języka na tutejszym forum. A tu przykra niespodzianka - nikt o tym sanatorium nic nie pisze. O samym Supraślu i okolicy już się trochę naczytałam, ale co do sanatorium jako takiego informacje są mizerne. Czy ktoś z państwa tam już był?!
Nie byłem.
Otarłem się podczas wojażu na Grodno i Druskienniki.
Później korespondowałem z dyrekcją.
Warunki b.dobre ale zmroziło mnie unieruchomienie krio-komory.
Bo koszta przekroczą zyski.
Przyznaję, że niedalekie Grodno jest dla mnie swoistym magnesem. Mam nadzieję, że będzie mi dane załapać się na jakąś wycieczkę do tego miasta. Absolutnie nie znam tych okolic, choć stamtąd pochodzą moi rodzice. Ciekawa jestem też samego sanatorium. Jako pacjentka kardiologiczna i w dodatku kierowana przez ZUS o komorze krioterapeutycznej mogę zapomnieć. ...