Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Obecnie jestem w sanatorium i tylko wywiad lekarza interesuje...jest to mój 8 pobyt i tak było zawsze
Nie mam tylko jednej jednostki chorobowe...jestem ,,skomplikowanym,, pacjentem,dlatego biorę że sobą papiery.
Oczywiście lepiej mieć że sobą swoją dokumentację medyczną to jasne
Na świeżo mogę podpowiedzieć że. ..w moim przypadku...Pani dr poprosiła o ksero RM...ksero przebytych chorób, wypisów ze szpitali...musi też być wykaz przyjmowanych leków. ..leki trzeba mieć swoje na 21 dni...można też zabrać leki przeciwbólowe, coś na przeziębienie. ..w małych miasteczkach nie ma wszystkich lekow.....
Pozdrawiam z kuracji....
Małgosiu , a nie dołączałaś tych dokumentów do wniosku mnie zawsze lekarz pytał czy mam coś nowego , tzn , jakieś wyniki , których nie dołączałam do wniosku . Te , które dołączałam miał w