Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam rzeczywiście wielkopolska nadaje na innych falach mazowsze to mazowsze tak jak pyra ma się
do kartofla kiedyś byłam pyrą teraz jestem kartoflem ale burakiem nie będę pozdrawiam wielkopolskę
Witam ponownie w kolejce. Niestety musiałam oddać lipcowy przydział z uwagi na odmowę przedłużenia planowanego urlopu o tydzień. Jestem pozytywnie nastawiona, nie ma zlego co na dobre nie wyjdzie. Może w lipcu będą gigantyczne upały? albo upiorne deszcze?
Faktycznie mówią, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, ale jednak chyba szkoda...
Czy kolejkę liczą Ci od nowa, czy tylko przesuną termin?
U mnie dziś tylko 37 w sumie zeszło.