Dwa rodzaje zdrady ..
-
zebra
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lis 2014 17:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Dwa rodzaje zdrady ..
Witam. Nie wiem czy drugi przypadek jest zdradą. Po pierwsze pani zauroczona , nie zakochana , bo w atmosferze sanatoryjnej bardzo o to łatwo, gdy w domu jest monotonia. Po drugie ta pani nie wie , jak by się zachował ów pan w sytuacji , gdy brak funduszy, gdy trzeba wziąć jakiś ciężar na swoje barki. Są sytuacje kiedy kobietę trzeba wyręczyć, w czymś pomóc, W sanatoriach wszyscy są dżentelmenami. Jak by się zachował w czasie choroby? Może za bardzo surowo oceniam, ale trochę już przeżyłam. Marzenia są piękne i ta sytuacja pozostaje w sferze marzeń. Pozdrawiam cieplutko i życzę pięknego słoneczka tej jesieni. 
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Witam masz rację tam jest inna atmosfera z reguły każdy jest uprzejmy (chociaż spotkałem się z różnymi przypadkami na szczęście nie było ich wiele) zawiązują się nici sympatii czasami nie tylko, ale ja nie zamierzam nikogo osądzać bo bardzo dużo jest sytuacji w których ludzie się znajdują (chociaż w obrączce) i nie chcą lub nie mogą zmienić tej sytuacji bo to sobie obiecali. Zdrada czy nie to już muszą wziąć na swoje barki osoby tym zainteresowane. Temat rzeka ile takich związków tyle różnych sytuacji i zdań. ZAINTERESOWANY. an 
-
forumowicz
zauroczeni , to możemy byc w sanatorium , gdy jednak po powrocie z niego ... - czyt post 1 , punkt 2
, to już nie jest zauroczenie