Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I sie stało to czego sie obawiałem. Przyszło pismo a w nim nieszczęsny, Ustroń.
Ustroń ktory mam o parę rzutów beretem i który prywatnie znam od Równicy po Czantorie.
Na pytanie czy mozna by zmienić na jakiś inne miejsce usłyszalem że nie bo to nie sa wczasy tylko prewencja.
termin mam na 09.09 do ośrodka Daniel
Hanys,czyli nic nie wynegocjowałeś ani telefonicznie.A,że znasz Ustroń to może poznasz jeszcze lepiej,a i do domu na przepustkę sie możesz urwać.Oby tyko PREWENCJA była skuteczna
Ewa,no nic sie nie dało zrobić.
chyba żeby kupic od ruskich granatnik i pierdyknąć z niego na ul. Jankowicką...A o samą rehabilitację właśnie sie tez boję czytając opinie na temat Daniela ( nie tylko na tym forum ludzie o Danielu piszą) to wychodzi że więcej sprzetu do rehabilitacji stoi mi w małym pokoju niz oni tam maja dla całych turnusów. Gro opinii na temat tego ośrodka jest więcej niz kiepska.