Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
betina46 pisze:Kruszynka dziękuję za zaproszenie bo właśnie może będę w tym czasie w Krynicy.A jest to moje ukochane miejsce na ziemi.
Witaj Betina super jest nas coraz wiecej grupa sie tworzy ,ja osobiście bardzo sie ciesze i Słoneczko pewnie też
Ok dobra Słoneczko szampaniki masz 2 jeden na wjazd drugi jak mnie odprowadzisz na 18 z minutami gdzieś w niedzielę
Nie pod napisem w lewym górnym rogu (Strona Główna Forum) jest Panel Uzytkownika ,kliknij na niego to Twój panel tam masz wiadomości min ,kliknij i otwórz, potem kliknij na otrzymane i tam masz wiadomość ode mnie
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013 21:32 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak przeczytasz i zechcesz odpowiedzieć to kliknij na :Odpowiedz ,napisz treść i kliknij na dole na opcje wyślij ,w ten sposób bedziesz rozmawiać po za forum z kim zechcesz
Oj każdy po raz pierwszy miał ten problem ja długo też rozgryzałam te opcje tak że spoko
Natomiast jak jesteś zalogowana to u góry w panelu użytkownika będzie pisało że masz np 2 wiadomości ,to oznacza ,że ktoś do Ciebie napisał i powinnaś kliknąć na panel wejść i klikać w otrzymane i już czytasz...........