Klimat Iwonicz-Zdrój od 9.04.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Barbarka12
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2019 19:33
Oddział NFZ: Śląski

Re: Klimat Iwonicz-Zdrój od 9.04.2019

Post autor: Barbarka12 »

Szafirek jak tylko sie zorientuje co i jak to dam znac :)
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22

Post autor: Kuracjuszka_08 »

sewer17 pisze: 25 mar 2019 11:47 Nie Masz co brać... Dostaniesz jaki już zaplanowali wcześniej. Jedynek nie ma. jeżeli mam coś polecić to pokoje na 2 pietrze z widokiem na park i Amfiteatr. Bo z drugiej strony widok na las i ciągle ciemno i wilgotno. Nawet pranie w Lipcu ub.r nie schło.
Powodzenia! P.S. Kliknij w moje posty(cyfrę) - opisałem wrażenia i informacje z ub.r.
A właśnie że sa jedynki bona moim turnusie 2 osoby mialy wlasnie jedyneczki . 😊😜 a pokoje na pierwszym pietrze od strony parku też sa przecież ok 😊 miłego wypoczynku😊
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Pokoi od lasu jest tylko chyba 6,więc małe prawdopodobieństwo je otrzymać.Będzie dobrze.
sewer17
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2018 20:32
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: sewer17 »

A właśnie że sa jedynki bona moim turnusie 2 osoby mialy wlasnie jedyneczki . 😊😜 a pokoje na pierwszym pietrze od strony parku też sa przecież ok 😊 miłego wypoczynku😊

Mam grupę niepełnosprawności i teoretycznie powinienem móc otrzymać pokój 1 os. W Kwietniu wysłałem im papiery i orzeczenie z prośbą o jedynkę.
Telefonicznie(dodzwonienie się graniczy z cudem!) sprawdzałem później czy list dotarł i otrzymałem wstępne potwierdzenie rezerwacji jedynki.
Jak dojechałem na miejsce 07-08 ub.r. panie pielęgniarki powiedziały,że 1 nie ma. I już.
Jedna jedynka na pewno jest na parterze obok pokoju kierownika "Klimatu". Widocznie dostał go jakiś VIP. :(
Pokoje na 1 piętrze od strony parku też są fajne ale z 2 piętra jest zdecydowanie lepszy widok i nikt Ci nie szura krzesłami albo "tańcami" nad głową:)
Ale generalnie Klimat jest b.fajny a i tak wszystko zależy od "klimatyczności" osoby z którą dzielisz pokój i pozostałych kuracjuszy. :D
szafirek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2019 19:24

Post autor: szafirek »

Witaj Barbarka. Obiecałaś napisać coś o Klimacie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Barbarka12
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2019 19:33

Re: Klimat Iwonicz-Zdrój

Post autor: Barbarka12 »

Klimat :) jedynki sa 2 ale nie polecam koleżanka ma na przeciw pokoju pielegniarek i niestety czuć pleśnią i wilgocią, okna wysoko ciemno ,nie wiem jak druga jedynka pokoje sa sloneczne i te od strony ulicy i te od strony lasu aktualnie wycinaja drzewa pokoje dwójki troche malo miejsca jak na dwie osoby jest szafa i komoda ,biureczo dwa foteliki , jedzenie smaczne 3 diety i jest go duzo niestety trwa remont dachu balkonów i tarasu wiec są stukania wiercenia i inne odglosy remontu :) baza zabiegowa skromna ale wszystko na miejscu ,oprócz basenu trzeba chodzic ale nie daleko 5min od klimatu ,personel bardzo mily ,zarówno panie zabiegowe pielegniarki ,panie sprzatajace oraz obsluga baru fajni panowie barmani😀
ODPOWIEDZ