Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Powiem Ci tak pika. Są na świecie ludzie i taborety. A na głupotę to jeszcze lekarstwa nie wynaleźli. Jakoś na razie nie mam tutaj z niczym trudności. Wczoraj poprosiłem na recepcji o leżak (widziałem jeden w zaułku korytarza) i dostałem bez niczego. Teraz sobie piję kawę na słoneczku i zażywam naturalnej witaminy D ha ha..
Tak jak pisałam wcześniej może zmieniło sie coś po interwencji ZUSu... w takim razie udanego turnusu i oby się wam nic nie zmieniło na gorsze
-
forumowicz
Darek , Twoja elokwencja jest godna podziwu. Musisz jednak przyjąć do wiadomości , że na forum tępimy przejawy agresji, tej słownej także , Twoje użyte określenie do Piki jest obraźliwe.
Forum jak wiesz ma za zadanie pomoc dla osób , które wybierają się na kuracje sanatoryjne. Każda ocena ośrodka jest na wagę złota , niestety są one różne wszystko zależy czego się spodziewamy , a co zastajemy.
Ocena Grębiszewa nie wzięła się z sufitu, tam ludzie byli i dzielili się swoją wiedzą i nie ma za co ich potępiać natomiast można i należy polemizować . Piszesz , że jesteś w tej chwili na kuracji i jest ok . No to chwała , że warunki się poprawiają i o to chodzi. Wszyscy wiemy o tym , że dobre oceny rozchodzą się szybko , a złe jeszcze szybciej i nawet "kneblowanie ust" nie pomoże .
Po skończonym turnusie opisz nam proszę jak to jest w tym Grębiszewie , jakie warunki, jakie zabiegi , jakie jedzenie, jakie możliwości spędzenia czasu po zabiegach (wszak to nie zakład zamknięty) - czekamy
pozdrawiam i dobrej kuracji
Forum jak wiesz ma za zadanie pomoc dla osób , które wybierają się na kuracje sanatoryjne. Każda ocena ośrodka jest na wagę złota , niestety są one różne wszystko zależy czego się spodziewamy , a co zastajemy.
Ocena Grębiszewa nie wzięła się z sufitu, tam ludzie byli i dzielili się swoją wiedzą i nie ma za co ich potępiać natomiast można i należy polemizować . Piszesz , że jesteś w tej chwili na kuracji i jest ok . No to chwała , że warunki się poprawiają i o to chodzi. Wszyscy wiemy o tym , że dobre oceny rozchodzą się szybko , a złe jeszcze szybciej i nawet "kneblowanie ust" nie pomoże .
Po skończonym turnusie opisz nam proszę jak to jest w tym Grębiszewie , jakie warunki, jakie zabiegi , jakie jedzenie, jakie możliwości spędzenia czasu po zabiegach (wszak to nie zakład zamknięty) - czekamy
pozdrawiam i dobrej kuracji
Przepraszam bardzo jeśli kogoś obraziłem. Moje słowa nie były skierowane do piki ale ogólnie. Ludzie są różni i charaktery też. Dla przykładu jedną Pani czepia się że wszędzie jest brudno a sama chodzi i zostawia to i tamto po kątach. Jeszcze raz gorąco przepraszam.