rehabiltacja z zus (Muszyna CZC od 20.06.2019)
rehabiltacja z zus (Muszyna CZC od 20.06.2019)
Witam wszystkich miłych forumowiczów .Dostałam skierowanie do Centrum rehabilitacji i profilaktyki w Muszynie CZC Mściwujewskiego. Przyznam ,że pierwszy raz wyjeżdżam z Zus .Termin mam jeszcze odległy ,bo od 20 czerwca 2019 ,ale czym wcześniej tym mam więcej szans ,że znajdę osoby ,które również wybierają się do Muszyny w tym terminie. serdecznie pozdrawiam czytających i czekam na nowe informacje o tym ośrodku Ania 
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2019 13:12 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Powód: uściślono tytuł
- solange27
- Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2019 11:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 13
Re: rehabiltacja z zus
No to Ci zazdroszczę, bo jest tam pięknie. Zwłaszcza wiosną i latem.
A sanatorium z ZUS jest specyficzne. Oprócz rehabilitacji będą jeszcze zajęcia z psychologiem. Leżakowale relaksacyjne i tzw prelekcje.
Ale i tak wszystko zależy od zarządzających. Jedni trzymają się zaleceń zusu wręcz rygorystycznie, inni przymykam oko i można sobie pominąć te zajęcia.
Już Ci zazdroszczę Muszyny
A sanatorium z ZUS jest specyficzne. Oprócz rehabilitacji będą jeszcze zajęcia z psychologiem. Leżakowale relaksacyjne i tzw prelekcje.
Ale i tak wszystko zależy od zarządzających. Jedni trzymają się zaleceń zusu wręcz rygorystycznie, inni przymykam oko i można sobie pominąć te zajęcia.
Już Ci zazdroszczę Muszyny
Re: rehabiltacja z zus
Bardzo dziękuje za kilka informacji na temat Muszyny .Właśnie tak myślałam ,że sanatoria z zus mogą bardzo uszczuplać wolny czas,który też jest potrzebny ,aby odpocząć po swojemu.Ja np.bardzo lubię zwiedzać ,korzystać z wycieczek i spacerów .pozdrawiam Cię Solange
Re: rehabiltacja z zus (Muszyna CZC od 20.06.2019)
Witajcie ! ponawiam wątek ,czy znajdzie się ktoś ,kto ma przyznane sanatorium w Muszynie od 20 czerwca 2019r.pozdrawiam czytających