Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich .Wybieram się do kujawiaka od 16-03-2019,będę jechał samochodem z Warszawy , mogę kogoś zabrać.Wiadomość poproszę na meila [email]
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lut 2019 21:35 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Witam bylem na komisji 19.02 w zusie u orzecznika dostalem zgode na wyjazd do sanatorium i czekam na lis gdzie i kiedy czy ktos wie ile sie czeka na taki list
Witam,
to co ja miałam to decyzja tak jak pan wspomina jest w dniu kiedy się jest na komisji u lekarza orzecznika ...natomiast uprawomocnia się to do dwóch tygodni i odpowiedź przychodzi po dwóch tygodniach listownie...tak jak napisane zostało przez pana , no to przecież 19 luty to było bardzo bardzo daeno..trzeba tam zadzwonić albo się spytać w dziale orzecznictwa lekarskiego....
Serdecznie pozdrawiam