Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w tym sanatorium ,ale tylko gościnnie. Może trochę informacji póki co Ci się przyda. Sanatorium leży blisko morza, koło portu i latarni. Sama okolica wokół może nie najciekawsza ale cóż. Sam budynek (wieżowiec) po remoncie. Jedzenie i zabiegi na dobrym poziomie, ogólnie przyzwoicie jak to w MSW. Muzyka i wieczorki na miejscu. Ja byłam w Arce to zupełnie inny poziom, nowoczesne SPA ale moja koleżanka z tego sanatorium wróciła bardzo zadowolona. Było to kilka lat temu. Życzę miłego pobytu i jesiennego słońca.
Byłam w MSWiA 3 lata temu.Na niektórych piętrach trwał remont,więc warunki były nieszczególne.Wyremontowane pokoje były standardowo wyposażone.Z górnych pięter budynku wspaniały widok na morze.Zabiegi na miejscu, polecam gimnastykę w basenie solankowym (poza zabiegami basen dostępny odpłatnie. Jeśli dbasz o kondycję fizyczną,to polecam stoły rekondycyjne-taka gimnastyka dla leniwych. Jedzenie smaczne, a szczególnie ciasto drożdżowe serwowane dość często na kolację.Nie można było mu się oprzeć i wtedy trzeba było nie oszczędzać się podczas tańców w kawiarence lub wędrować schodami na 8 piętro.Jeśli lubisz spokój to na miejscu jest biblioteka. Polecam nie tylko spacery po plaży i molo, ale także wypad do obrotowej kawiarni w Arce.Ja również wyjeżdżam 3 pazdziernika,ale do Buska .Zyczę udanego pobytu,zdrowia i miłych wrażeń.
Yasmino, bardzo dziękuję Ci za wyczerpujące informacje . Czekam na wyjazd z niecierpliwością, szkoda, że nikt z Warszawy . się nie odezwał do mnie, fajnie by było jechać razem i zapoznać się przed wyjazdem. Największy dla mnie stres to pokój jaki dostanę i współlokatorka lub współlokatorki. To jest też ważne. Pozdrawiam serdecznie i również życzę dobrego pobytu i poprawy zdrowia po sanatorium