Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nitka6
Na forum od: 08 cze 2013 21:42
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: nitka6 »

Elu,jutro zadzwonię,dziś już późno ;) Do usłyszenia!
Mac516
Na forum od: 30 lip 2013 15:11
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Mac516 »

A czy jest ktoś na turnus od 8 października i jest w podobnym wieku jak ja 24 lata. Jeżeli ktoś może też mi powiedzieć jak wygląda sprawa w tym sanatorium dla osób które są po urazach kolana dokładniej zerwanych wiązadłach ACL i przebytej rekonstrukcji ( jak z opieką)

Pozdrawiam Maciek
wwitmas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 15:37
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: wwitmas »

Z jakiej miejscowości jedziesz 8.10.do Wielkiej Pieniawy?Pozdrawiam.
Mac516

Z Zabrza
wwitmas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 15:37
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: wwitmas »

Ja jadę z Krakowa autem mogę Cię po drodze zabrać.Witek.
Mac516

No było by super bo na razie planowałem wyjazd pociągiem. Może wymieńmy się telefonami byśmy byli w kontakcie.
yolka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2013 22:26

Post autor: yolka43 »

Witajcie !
Szanowni Kuracjusze,czy ktoś z Was orientuje się może w alternatywnym do PKP przejeździe do Polanicy z Katowic, Zabrza czy Gliwic? Wyjeżdżam na turnus od 13.09.2013r. i przeraziłam się lekko :shock: ilością przesiadek na PKP (mam 3 z trzema przewoźnikami) co z walizką jest nie lada wyzwaniem...Niestety internetowy rozkład PKS z Gliwic nie wyświetla się, jest jakiś błąd na stronie i nie ma możliwości sprawdzenia odjazdu autobusów...Pozdrawiam
Gość

Post autor: Gość »

yolka43 pisze:Witajcie !
Szanowni Kuracjusze,czy ktoś z Was orientuje się może w alternatywnym do PKP przejeździe do Polanicy z Katowic, Zabrza czy Gliwic? Wyjeżdżam na turnus od 13.09.2013r. i przeraziłam się lekko :shock: ilością przesiadek na PKP (mam 3 z trzema przewoźnikami) co z walizką jest nie lada wyzwaniem...Niestety internetowy rozkład PKS z Gliwic nie wyświetla się, jest jakiś błąd na stronie i nie ma możliwości sprawdzenia odjazdu autobusów...Pozdrawiam
Z Wrocławia jest autobus z firmy Neobus który jezdzi Wrocław -Iwonicz Zdrój i iwonicz Zdrój-Wrocław przez Rzeszów.Kraków .Katowice .Wrocław.. Ma 3 kursy z Katowic z dworca PKS codziennie 05;50 to we Wrocławiu jest o 08;10 jest o 09;00 we Wroc.11;20 ijeszcze o16;30 a we Wro.18;50 .Ale sprawdz jeszcze sama bo może cos się zmieniło www.neobus.pl.Jechałam nim z Wrocławia do Krakowa na lotnisko Balice gdzie tam również ma przystanek i zabiera ludzi do Polanczyka Rymanowa i do Iwonicza-zdrój .pozdrawiam :)
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Z Katowic masz na pewno 2 autobusy do Polanicy.Bilet kosztuje koło 45zł.Na dworcu jest TAXI.Jest też 3 autobus ale nie wiem czy dojeżdża do Polanicy czy tylko do Klodzka.
1111
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2011 23:29

Post autor: 1111 »

http://www.e-podroznik.pl/public/search ... Zdr%C3%B3j

link do epodróznika

Autobus relacji Kielce-Kudowa przez Gliwice
Katowice 10 20- Gliwice przyjazd 11 15 odjazd 11 45- Polanica 15 20

Autobus relacji Zakopane- Kudowa
Katowice 13 20- Polanica 18 20