Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo mnie to cieszy.
Bo przecież o to chodzi, ażeby podreperować zdrowie, troszkę odpocząć i oderwać się od codzienności i problemów.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Macie nr pokoi,po czorta dzwonić,denerwować się,że nie działa,nie łączy,że odkłada ktoś słuchawkę.Trza iść na kawę i sprawa jasna!!!
Bułkę przez bibułkę ....a dalej wszyscy znają
Dziękuję za pozdrowienia. Chcę Wam się przyznac ze po wielu perypetiach udalo nam sie spotkac z Honorata. Kazdy z nas chodzi wlasnymi sciezkami. Honorata jest bardzo fajna i mila osoba. Myślę ze to co robi sprawia jej duzo sarysf a kcji, a przeciez po to tu przyjechalismy. Drogie dziewczeta z Beskidu jezeli chcecie sie spotkac zaproponyjcie spotkanie tylko gdzie. Ja Krynice znam bardzo dobrze. Wczoraj schodzac z Krzyzowki kolo Waszego osrodka ale nie wiadomo gdzie Was szukac.Jutro jadę na Słowację na wody siarkowe. Wracam ok.gidz. 16 lub 17 po 19 mozemy sie gdzies spotkac czekam na propozycję. Pozdrawiam Was baedzo goraco.
Witam wszystkich przebywających w tym terminie w Lwigrodzie. Nasza przygoda a raczej nasze kolonie dobiegły końca. Pozostały tylko miłe wspomnienia ze wspólnych wypadów w góry, wycieczek, fajfów, wieczorków i zabiegów. Myślę , że wszyscy szczęśliwie wróciliście do domów i codziennej pracy. Wszystkim moim znajomym i znajomym z widzenia życzę dużo zdrówka, zadowolenia i spełnienia marzeń. Pozdrawiam Was bardzo gorąco i do zobaczenia ponownie gdzieś w sanatorium. Janek (stolik nr 17 duża stołówka ) lub pokój 323.
Witaj Honoratka. Właśnie wczoraj dostałem wiadomość o nowym wyjeżdzie na kolonie tym razem do : Jan Kazimierz Duszniki Zdrój 17.04 do 8.05.2019. Pozdrawiam cieplutko .
Witaj. Ja jeżdżę na skierowania poszpitalne. Jeżeli kolegowałaś się z naszą Tereską (Honorcią) to ona powinna wiedzieć jak to zrobić. Będąc w Lwigrodzie starałem się każdemu wytłumaczyć jak to robię. Od kilku lat jeżdżę po dwa razy w roku z NFZ . Pozdrawiam gorąco. Jeżeli się nie dowiesz to pisz na mój adres prywatny.
John2306 pisze: 13 lut 2019 21:55
Witaj Honoratka. Właśnie wczoraj dostałem wiadomość o nowym wyjeżdzie na kolonie tym razem do : Jan Kazimierz Duszniki Zdrój 17.04 do 8.05.2019. Pozdrawiam cieplutko .
Woooww John widzę , ze ciągle się udzielasz na forum ..Ja od powrotu z sanatorium nie bylam tu aktywna ...Ale mam bardzo spostrzegawcza koleżankę na forum , która dała mi cynk , ze mam od Ciebie pozdrowienia na forum ..Oczywiście Ty znowu do sanatorium jedziesz tylko tym razem w zachodnie tereny ..Takiemu ti dobrze .
.Pozdrawiam